Artikel

FIFA 21 Ultimate Team: Team of the Season

7 mei 2021, 20:00

Het Team of the Season spektakel binnen FIFA 21 Ultimate Team is vrijdag 23 april losgebarsten. In de komende zes weken kan je onwijs veel TOTS gerelateerde content verwachten binnen de game. In dit artikel zetten wij alles op een rijtje zodat jij niets mis van misschien wel de beste tijd van het jaar voor alle FIFA-spelers.

Tijdens Team of the Season brengt Electronic Arts FIFA elke week voor elke competitie het team uit met spelers die volgens hen het beste gepresteert hebben in het afgelopen seizoen. Elk Team of the Season bestaat uit vijftien spelers. Naast de TOTS spelers in pakketjes worden deze ook uitgebracht binnen de objectives en Squad Building Challenges. Tevens heb je ook de mogelijkheid om in je Weekend League rewards TOTS gerelateerde items te ontvangen.

LaLiga Santander Team of the Season

Geheel onverwacht heeft EA Besloten om eerst het LaLiga Santander Team of the Season uit te brengen in plaats van de Bundesliga. Geen probleem, want EA lijkt in dit team een aantal spelers heerlijke boosts te hebben gegeven. Onze eerste blik gaat natuurlijk uit naar TOTS Frenkie de Jong. Vorig jaar was hij een van de meeste populaire middenvelders in de game. Zijn TOTS kaartje lijkt veel weg te hebben van dit populaire kaartje. Een uitstekende box-to-box middenvelder die zowel in aanvallend als verdedigend opzicht zijn steentje bij kan dragen.

Raphaël Varane is dit jaar een van de meest en beste centrale verdedigers van de game. Zijn TOTS kaartje gaat van ongekend niveau zijn. Ook prijzig, waar Jules Koundé een goed alternatief is. Zijn Road to the Final kaartje was ook rond januari heel erg goed.

Als we er dan nog twee uit moeten kiezen die onder de radar blijven, dan zijn het Yannick Carrasco en Lucas Vázquez. Carrasco is een uitstekende buitenspeler die voor veel gevaar gaat zorgen. Vázquez lijkt veel weg te hebben van FUT Birthday Youcef Atal. Alleen heeft Vázquez geen vijf sterren weakfoot en skillmoves, maar vier sterren.

Het LaLiga Santander Team of the Season zit van vrijdag 7 mei 19:00 tot en met vrijdag 14 mei in pakketjes..

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1390709324008329226?s=20

MBS Pro League Team of the Season

Op maandag 3 mei is het MBS Pro League Team of the Season uitgebracht. Geen vijftien, maar elf namen zitten in dit team. Indien jij veel Brazilianen of Argentijnen hebt binnen je team, dan zijn Romarinho en Banega geen verkeerde kaartjes om te hebben. Vooral Romarinho lijkt een erg sterke speler. Dit TOTS team zit tot en met maandag 10 mei 19:00 in pakketjes.

FIFA 21 MBS Pro League Team of

Premier League Team of the Season

Het Premier League Team of the Season is een dag eerder bekend gemaakt dan normaal. Dit komt wegens de social media blackout die dit weekend plaatsvindt. Wat ons betreft zitten hier geen grote verrassingen tussen. Iets wat wel opvallend is, zijn de ratings die veel lager liggen dan voorgaande jaren. Een opvallende keuze.

Buiten Wesley Fofana blijven dit allemaal erg sterke spelers. Onze favorieten zijn Mohammed Salah, Bruno Fernandes en Marcus Rashford. Het Premier League Team of the Season is van vrijdag 30 april 19:00 t/m vrijdag 7 mei beschikbaar in pakketjes.

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1387814091075510273?s=20

Community Team of the Season

Zoals de naam al zegt had de community de mogelijkheid om op een geselecteerd aantal spelers te stemmen die volgens hen een Team of the Season verdienen. Als verwacht heeft de community voornamelijk op kaartjes gestemd waarvan zij denken of hopen dat ze erg goed zijn in de game.

Stuk voor stuk zien we erg leuke, bruikbare kaartjes in dit team. Ajax fans zijn natuurlijk erg blij met een Nicolás Tagliafico. Een mooie link als jij de Showdown SBC van David Neres hebt gedaan.

Onze favorieten in dit team zijn Aaron Wan-Bissaka, Leon Bailey en Nordi Mukiele. Het Community Team of the Season is tot vrijdag 30 april 19:00 in pakketjes verkrijgbaar.

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1385639746777620480?s=20

EFL Team of the Season

Samen met het Community Team of the Season is het EFL TOTS uitgebracht. Dit is een mix van spelers uit het Championship, League One en League Two. Daarin zien we onder andere Nederlanders Arnaut Danjuma Groeneveld en Tim Krul. Ook dit team is tot vrijdag 30 april 19:00 in pakketjes verkrijgbaar.

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1385640941973876741?s=20

Team of the Season Objectives

Tijdens de gehele TOTS promo kan je veel TOTS spelers verwachten die jij via objectives te voltooien vrij kan spelen. Op dit moment zijn de volgende TOTS spelers te unlocken.

Alexander Isak
Alexander Isak is de TOTS objective speler van de LaLiga Santander. En wat een kaart die je voor gratis kan unlocken! Hij heeft vijf sterren weakfoot en een erg gebalanceerd kaartje. Zijn Future Stars was al erg goed, laat staan zijn TOTS kaartje. Dit is wat ons betreft zeker de tijd waard om te halen, indien hij natuurlijk in je team past. Voor Isak heb je tot vrijdag 14 mei 19:00 de mogelijkheid hem vrij te spelen door middel van de volgende objectives te voltooien.

 • Crossing Craft: Assist 3 goals met voorzetten in de Live FUT Friendly: LaLiga Links gamemode.
 • Weak Foot Finish: Scoor 4 Finesse goals met spelers die minimaal 4 sterren Weakfoot hebben in de Live FUT Friendly: LaLiga Links gamemode.
 • Sociedad Scorer: Scoor 15 goals in de Live FUT Friendly: LaLiga Links gamemode.
 • Successfull Streak: Win 9 wedstrijden in de Live FUT Friendly: LaLiga Links gamemode.
 • Skilled Scoring: Scoor in 11 verschillende wedstrijden met minimaal 4 sterren skill moves in de Live FUT Friendly: LaLiga Links gamemode.

William Carvalho
TOTS Moments William Carvalho is de tweede speler die jij tijdens de LaLiga Santander TOTS tot vrijdag 14 mei 19:00 vrij kan spelen door middel van de volgende objectives.

 • Breaking Through: Assist 10 goals met Through Balls in Squad Battles op minimaal Professioneel niveau (of Rivals).
 • Anchor Assists: Assist met een verdedigende middenvelder in 3 verschillende Squad Battles wedstrijden op minimaal Wereldklasse niveau (of Rivals)
 • Scoring Success: Scoor met LaLiga spelers in 6 verschillende Squad Battles wedstrijden op minimaal Wereldklasse niveau (of Rivals).
 • Portuguese Prowess: Scoor met Portugezen in 10 verschillende Squad Battles wedstrijden op minimaal Professioneel niveau (of Rivals).

Mitchell Te Vrede
Mitchell Te Vrede is de TOTS objective speler van de MBS Pro League die je tot vrijdag 7 mei 19:00 vrij kan spelen. De objectives:

 • Saudie Scoring: Scoor met Saudi Pro League spelers in 3 verschillende Squad Battles wedstrijden op minimaal Professioneel niveau (of Rivals).
 • Weak Foot Work: Scoor 2 goals in 2 verschillende wedstrijden op minimaal Wereldklasse niveau (of Rivals) met spelers die minimaal 4 sterren weak foot hebben.
 • Pro League Lineup: Assist met een voorzet in 3 verschillende Squad Battles wedstrijden op minimaal Professioneel niveau (of Rivals) met minimaal 5 Saudi Pro League spelers in je basiself.
 • Dazzling Dutch: Scoor en assist in 6 verschillende Squad Battles wins op minimaal Professioneel niveau (of Rivals) met Nederlandse spelers.

Patrick Bamford
Patrick Bamford heeft met Leeds United een ijzersterk eerste seizoen achter de rug in de Premier League. Hij is niet geselecteerd binnen de. eerste vijftien, maar is wel terug te vinden in de objectives. Voor TOTS Bamford heb jij tot vrijdag 7 mei 19:00 de mogelijkheid hem vrij te spelen door middel van de volgende objectives te voltooien.

 • Supreme Strikes: Scoor 23 goals met Engelse spitsen in Squad Battles op minimaal Porfessioneel niveau (of Division Rivals).
 • Premier Passing: Assist in 3 verschillende Squad Battles wedstrijden op minimaal Wereldklasse niveau (of Division Rivals) met 11 Premier League spelers in je basiself.
 • Lightning up Leeds: Score met Premier League spelers in 7 verschillende Squad Battles wedstrijden op minimaal Professioneel niveau (of Division Rivals).
 • Elland Road Elegance: Scoor een Finesse goal met Engelse spelers in 12 verschillende Squad Battles wedstrijden op minimaal Wereldklasse niveau (of Division Rivals).

Rodri
De tweede Premier League speler die je tijdens het Premier League TOTS kan vrij spelen binnen de objectives is Rodri. Hij heeft natuurlijk met Manchestery City een fenomaal seizoen achter de rug met het kampioenschap als hoofdprijs. Voor hem moet je vijf objectives voltooien en heb je ook tot vrijdag 7 mei 19:00 de tijd hem vrij te spelen. Door middel van de volgende objectives.

 • Unlocking the Defence: Assist 3 goals met Through Balls in de Live FUT Friendly: Premier Play gamemode.
 • Ranged Rocket: Score 2 buiten de zestien goals met middenvelders in de Live FUT Friendly: Premier PLay gamemode.
 • Sweet Sixteen: Scoor 16 goals in de LIVE FUT Friendly: Premier Play gamemode.
 • Serial Winners: Win 9 wedstrijden in de LIVE FUT Friendly: Premier Play gamemode.
 • Consistently Clinical: Scoor in 14 verschillende wedstrijden met spelers met minimaal 4* Weak Foot in de LIVE FUT Friendly: Premier Play gamemode.

Ángel Correa
TOTS Ángel Correa is onderdeel van het Community TOTS. Tot vrijdag 30 april 19:00 heb jij de mogelijkheid dit kaartje vrij te spelen door objectives te voltooien. Dit zijn de volgende objectives.

 • Perfect Passing: Assist 7 goals in de LIVE FUT Friendly: Community Challenge gamemode.
 • Finest Finish: Score 5 Finesse goals in de LIVE FUT Friendly: Community Challenge gamemode.
 • Seasoned Scorer: Scoor 14 goals in de LIVE FUT Friendly: Community Challenge gamemode.
 • Winning Ways: Win 8 matches in de LIVE FUT Friendly: Community Challenge gamemode.
 • Scoring Streak: Scoor in 12 verschillende wedstrijden in de LIVE FUT Friendly: Community Challenge gamemode.

TOTS Ángel Correa

Nick Powell
TOTS Nick Powell is onderdeel van het EFL TOTS. Tot vrijdag 30 april 19:00 heb jij de mogelijkheid dit kaartje vrij te spelen door objectives te voltooien. Dit zijn de volgende objectives.

 • Midfiel Magic: Assist 10 goals met EFL Champions middenvelder in Squad Battles op minimaal Professioneel moeilijkheidsgraad (of Rivals).
 • EFL Excellence: Scoor in 4 verschillende Squad Battles wedstrijden op minimaal Professioneel niveau (of Rivals) met minimaal 1 speler van elke EFL competitie in je basiself.
 • Championship Class: Scoor met EFL Championship spelers in 5 verschillende Squad Battles wins op minimaal Wereldklasse niveau (of Rivals).
 • Potters' Passer: Assit met ene Through Ball met Engelse spelers in 8 verschillende Squad Battles wedstrijden op minimaal Wereldklasse niveau (of Rivals).

TOTS Nick Powell

Team of the Season SBC's

Federico Chiesa
TOTS Federico Chiesa is de eerste speler die is uitgebracht in de SBC sectie. Je hebt tot 30 april 19:00 de mogelijkheid deze speler te halen.

TOTS Federico Chiesa

Duván Zapata
TOTS Duván Zapata is de tweede speler die als SBC is uitgebracht voor het Community Tots. Net als Chiesa is Zapata tot 30 april 19:00 te halen.

FIFA 21 TOTS Zapata

Lucas Digne
Lucas Digne is de eerste TOTS Moments speler die is toevoegd aan FIFA 21 Ultimate Team. Zijn SBC is tot 1 mei 19:00 te voltooien.

TOTS Moments Digne

Ismaïla Sarr
TOTS Sarr is tot vrijdag 30 april 19:00 te voltooien. Geen bijzonder kaartje, maar als je nog op zoekt bent naar een snelle super sub is die zeker het overwegen waard.

FIFA 21 TOTS Sarr

Farid Boulaya
TOTS Moments Boulaya is de tweede TOTS Moments speler van FIFA 21. Zijn SBC is tot zondag 19:00 beschikbaar. Zeker een aanrader als je een aanvallende versterking zoekt uit de Ligue 1.

Petros
TOTS Petros is met het MBS Pro League TOTS uitgebracht binnen de SBC's. Niet een heel denderend kaartje.

FIFA 21 TOTS Pedros

Youri Tielemans
TOTS Youri Tielemans is de enige Premier League speler die binnen de SBC's is uitgebracht. Een leuk kaartje die je tot en met zondag kan unlocken.

TOTS Tielemans

Bundesliga Team of the Season

Op dit moment is er nog niets bekend over het Bundesliga Team of the Season. Het Bundesliga wordt op vrijdag 14 mei 19:00 verwacht.

Serie A Team of the Season

Op dit moment is er nog niets bekend over het Serie A Team of the Season. Het Serie A TOTS wordt op vrijdag 21 mei 19:00 verwacht.

Ligue 1 Team of the Season

Op dit moment is er nog niets bekend over het Ligue 1 Team of the Season. Het Ligue 1 TOTS wordt op vrijdag 28 mei 19:00 verwacht.

Eredivisie Team of the Season

Op dit moment is er nog niets bekend over het Eredivisie Team of the Season. Het Eredivisie TOTS wordt op vrijdag 28 mei 19:00 verwacht.