Artikel

FIFA 21 Ultimate Team: What If

FIFA 21 Ultimate Team: What If

Electronic Arts FIFA heeft aan het einde van de maand februari een gloednieuwe promo uitgebracht binnen FIFA 21 Ultimate Team. De promo heeft de naam 'What If' en heeft een looptijd van twee weken. Spelers krijgen een eenmalige upgrade als hun team bepaalde doelstellingen behaald. Met onder andere N'Golo Kanté, Jadon Sancho en Alejandro Gómez.

EA heeft in FIFA 21 voor het eerst de What If promo geïntroduceerd. Spelers met een What If kaartje hebben de mogelijkheid om een eenmalige +2 upgrade te krijgen. Voor aanvallers en middenvelders moet het team van de speler binnen vijf wedstrijden minimaal zes keer scoren. Voor de verdedigers moet het team in vijf wedstrijden één clean sheet hebben.

What If team 1

Het eerste What If team bestaat uit recent getransfeerde spelers en spelers die over het algemeen vrij populair zijn binnen FIFA 21. Alle kaartjes hebben potentie om je Ultimate Team te upgraden. Zeker als je in het achterhoofd houdt dat elke spelers nog een +2 upgrade potentie heeft. What If team 1 zit tot en met vrijdag 5 maart 19:00 in pakketjes.

What If team 2

Het tweede What If team is op vrijdag 5 maart 19:00 uitgebracht. Net als team 1 bestaat het elftal uit elf namen en hebben ze dezelfde upgrademogelijkheden.

What If Squad Building Challenges

What If Raphina

De eerste speler What If SBC is Raphina van Leeds United. Een goed, maar tevens prijzig kaartje. Op vrijdagavond wordt de kosten geschat op 450.000 coins. Past die in je team, dan is het zeker het overwegen waard om deze speler aan jouw team toe te voegen.

What If Fer

Leroy Fer is de tweede What If speler die jij kan unlocken binnen de SBC sectie. Als Feyenoord in de komende vijf wedstrijden zes keer weet te socren, dan zien we een 87 rated kaartje die erg bruikbaar is en perfect past in Eredivisie of Nederlands gekleurde teams.

What If Cristian Tello

Met het uitbrengen van What If Team 2 is What If Cristian Tello binnen de SBC sectie gedropt. Geen opvallend, maar ook zeker geen slecht kaartje.

What If objectives

What If Caputo

What If Francesco Caputo van de Italiaanse ploeg US Sassuolo is de speler die in de komende zeven dagen vrij kan spelen binnen FIFA 21 Ultimate Team. Hiervoor dien je vijf objectives te voltooien in de nieuwe Live FUT Friendly: Difference Makers gamemode. In deze game mode moet je gebruik maken van minimaal vier bronze spelers en geen enkele gouden speler.

What If Weah

In de Silver Lounge game mode is What If Timothy Weah van Lille OSC vrij te spelen. Voor een zilver kaartje met upgrade potentie een erg sterk kaartje. Voor Weah dien je drie objectives te voltooien.

What If Guendouzi

De derde What If speler die je door het voltooien van objectives kan vrij spelen is Mattéo Guendouzi van Hertha BSC. Net als voor Caputo heb je vijf objectives die je moet doen om dit kaartje te bemachtigen.

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek