Artikel

FIFA 21 Web App & Companion App release, functies en meer

Electronic Arts FIFAElectronic Arts FIFA

De echte fans snakken naar de release van FIFA 21 en gelukkig is het zo ver. De FIFA 21 Web App en Companion App geven je de optie om jouw FIFA Ultimate Team via mobiel en desktop te beheren. De eerste mogelijkheid om te starten aan jouw Ultimate team voor FIFA 21 is ook via de Web App, die op woensdagavond 30 september uit is gebracht.

Wat zijn de Web App en Companion App?

Met de Web App en Companion App heb jij de unieke optie om zonder PC, PlayStation of Xbox je Ultimate Team te beheren. Via deze apps heb jij toegang tot de volgende functies van FUT:

  • Bekijken van de huidige objectives, milestones en voortgang van de season objectives
  • Het bouwen van je team(s)
  • Het voltooien van Squad Building Challenges (SBCs)
  • Toegang tot de gehele transfermarkt, zowel het kopen en verkopen van spelers
  • De winkel voor het openen van pakketjes
  • De clubsectie, waarin alle spelers en consumables en clubitems te vinden zijn. Tevens kan je hier gebruik maken van de Quick Sell Recovery
  • De leaderboards

Wanneer is de FIFA 21 Web App release?

De FIFA 21 Web App ging op woensdag 30 september vlak voor 19:00 live. Dit was ongeveer een week voor de grote release van FIFA 21. De FIFA 21 Web App is gratis te gebruiken via de website van EA Sports.

Wanneer is de FIFA 21 Companion App release? 

De FIFA 21 Companion App is beschikbaar voor zowel iOS als Android en geeft je via je telefoon toegang tot de bovenstaande FUT functies. De FIFA 21 Companion App is live sinds donderdagavond 1 oktober en te downloaden op iOS en Android. Nu is het wachten op de grote release van FIFA 21.

Hoe krijg ik toegang?

Web App

Via je browser heb je toegang tot de Web App. Heb je nog nooit de Web App gebruikt? Dan heb je pas toegang als FIFA 21 gelanceerd is.

Companion App

De Companion App is voor iOS te downloaden in de App Store en voor Android-systemen in de Play Store. De app is kosteloos te gebruiken.

Web App geeft je de ideale start aan FIFA 21

Via de Web App heb jij als eerste toegang om aan je FIFA 21 Ultimate Team te beginnen. Met de start aan een nieuwe FIFA ontvangt elke speler gratis starter pakketjes vanuit EA. Vervolgens kan jij met deze items gaan handelen. Het is ook een uitstekende manier om een start te maken aan een aantal SBC's.

Spelers die de Champions- of Ultimate Edition van FIFA 21 kopen krijgen van EA altijd vervroegd toegang tot het spel. Drie dagen om precies te zijn. Dat betekent dat dat early access begint op 6 oktober. Ook hebben we de beste FIFA 21 starter teams voor je op een rij gezet. Via EA Play kun je vanaf donderdag 1 oktober 17:00 al 10 uur FIFA 21 spelen zonder dat je het spel hoeft te kopen. Met deze tips haal je alles uit FIFA 21 via EA Play.

Wil jij beter worden in FIFA en vliegend van start na de release van FIFA 21? Dan kun je ook een 1-op-1 FIFA coaching sessie boeken bij Team Gullit. Ongeacht je niveau werken ze samen met jou aan een gedetailleerd trainingsplan en analyseren ze je FIFA 21 gameplay. 

Trading tips FIFA 21

Via de Companion App en Web App kun je je dus makkelijk begeven op de transfermarkt zonder dat je je PC of console in de buurt hebt. Om het maximale uit je transfers te halen hebben wij alvast wat FIFA 21 Trading tips op een rijtje gezet.

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek