Artikel

De beste SBC's om te voltooien in het begin van FIFA 22

De beste SBC's om te voltooien in het begin van FIFA 22

Het voltooien van FIFA 22 Squad Building Challenges (ook bekend als FIFA SBC's) in het begin van Ultimate Team is een uitstekende manier om pakketjes te krijgen. Met hopelijk als resultaat dat je spelers in het pakketje krijgt die veel waarde hebben op de markt. In dit artikel zetten wij de SBC's op een rijtje die absoluut de moeite waard zijn om te voltooien.

De SBC's die wij behandelen hebben enorme potentie om winst te maken en je clubkas een flinke boost te geven, de kans op verlies is vrijwel nihil. In het begin van FIFA 22 zijn coins natuurlijk het meest waardevol. Hoe eerder jij een groot bedrag aan coins tot je beschikking hebt, des te beter.

Binnen de FIFA 22 web app, wanneer deze is uitgebracht, kan jij starten met het voltooien van de SBC's. Je ontvangt als je voor het eerst de web app of de game opstart de zogeheten 'Welcome Back'-pakketjes. In deze pakketjes zitten je eerste spelers, waar wij aanraden deze zoveel mogelijk te verkopen. Met de spelers die overblijven, voornamelijk niet-verhandelbare items en spelers die niets op de markt waard zijn, kan je aan de slag om de eerste SBC's te voltooien.

Let's Get Started

Zeker niet de beste SBC om te voltooien, maar helaas ben je wel genoodzaakt om deze af te ronden. Deze SBC moet je namelijk voltooien om met de andere SBC's aan de slag te gaan. Het is voor Electronic Arts een manier om spelers kennis te laten maken met hoe je SBC's oplost.

Je dient alle drie onderdelen van deze SBC te voltooien. Hier moet je het volgende voor doen:

 • First Exchange: Lever een speler van je club in. Reward: Bronze Rewards Pack
 • The Second Step: Lever drie spelers van je club in. Reward: Bronze Pack
 • The Third Step: Lever vier spelers in van in totaal drie verschillende nationaliteiten. Reward: Bronze Player Pack

Voor de gehele SBC ontvang je een Two Players Pack. Niet de beste pakketjes, maar de inhoud kan je mooi gebruiken om weer andere SBC's te voltooien.

FIFA 21 Let's Get Started SBC

Top 5 beste SBC's

Na het voltooien van de Let's Get Started SBC set heb je toegang tot alle SBC's die op het moment beschikbaar zijn in FIFA 22 Ultimate Team. Het is niet aan te raden om blind alle SBC's te doen. Al helemaal niet aan de start van de nieuwe FIFA. Er zijn vijf SBC's die het beste en tevens waardevolste zijn om te voltooien in het begin van FIFA 22:

 • Hybrid Nations: Elite Eight
 • Hybrid Nations: The Final Four
 • Hybrid Leagues: Seven-League Boots
 • Hybrid Leagues: Give me Five
 • League and Nations Hybrid: The Challenger

Hybrid Nations: Elite Eight

Voor het volbrengen van de Elite Eight SBC ontvang je een Prime Gold Players Pack. Dit pakketje heeft een waarde van 45.000 coins. In dit pakketje zitten twaalf gouden spelers, waarvan er zes Rare zijn. Indien je alle spelers koopt gaat dit je ongeveer 6.000 tot 8.000 coins kosten.

FIFA 21 Hybrid Nations: Elite Eight SBC

Hybrid Nations: The Final Four

Een Electrum Players Pack krijg je voor het voltooien van The Final Four SBC. Met daarin twaalf spelers, waarvan zes gouden en zes zilveren spelers. Hierin zit één Rare speler, maar is alsnog de moeite waard om te volbrengen. Het pakketje gaat ongeveer 10.000 coins kosten.

FIFA 21 Hybrid Nations: The Final Four SBC

Hybrid Leagues: Seven-League Boots

Bij het voltooien van de Seven-League Boots SBC krijg je een Prime Electrum Players Pack met daarin zes gouden en zes zilveren spelers. Daarvan zijn de helft Rare. De SBC gaat je ongeveer 7.000 coins kosten als je alle spelers van de markt koopt.

FIFA 21 Hybrid Leagues: Seven-League Boots SBC!

Hybrid Leagues: Give Me Five

Voor het voltooien van de Give Me Five SBC ontvang je een Prime Mixed Players Pack. Hierin zitten twaalf spelers. Vier gouden, zilveren en bronze spelers. Zes spelers zijn daarvan Rare. Het is geen goedkope SBC maar wel de moeite waard om te voltooien, want je hebt kans op waardevolle spelers. Het gaat je waarschijnlijk 10.000 coins kosten.

FIFA 21 Hybrid Leagues: Give me Five SBC

League and Nations Hybrid: The Challenger

De League and Nations Hybrid SBC set is geen aanrader om in zijn geheel te voltooien. Echter is een onderdeel daarvan, de 'The Challenger' SBC, wel de moeite waard. Je ontvangt een Rare Mix Players Pack met daarin vier Rare gouden, zilveren en bronze spelers. Dit gaat je ongeveer 6.000 coins kosten. In het begin zijn ook de Rare zilveren en bronze spelers wat coins waard omdat deze nodig zijn voor andere SBC's.

FIFA 21 League and Nations Hybrid: The Challenger

Wij raden aan om deze vijf eerst te doen alvoor je een gehele SBC set voltooid. Heb je dit gedaan, dan raden wij aan om de gehele Hybrid Nations en Leagues af te ronden.

Hybrid Nations

De Hybrid Nation SBC set gaat in de eerste week van FIFA 22 rond de 30.000 coins kosten om in zijn geheel te voltooien. Hiervoor ontvang je de volgende pakketjes:

 • The Final Four: Electrum Players Pack
 • Six Of The Best: Gold Players Pack
 • Elite Eight: Prime Gold Players Pack
 • Around the World: Rare Players Pack

De Prime Gold Players Pack (45.000 coins waarde) en Rare Players Pack (50.000 coins waarde) zijn natuurlijk de meeste interessante pakketjes. In een Prime Gold Players Pack zitten twaalf gouden spelers waarvan de helft Rare is. Een Rare Players Pack bestaat geheel uit twaalf Rare gouden spelers. Dit zorgt er ook voor dat de Around the World SBC je het meeste gaat kosten.

Voor het voltooien van de gehele Hybrid Nation SBC krijg je een Rare Mega Pack (55.000 coins waarde). Bestaande uit dertig items, met daarin een mix van spelers, verbruikers- en clubitems.

FIFA 21 Hybrid Nations

Hybrid Leagues

De Hybrid Leagues SBC gaat iets meer coins kosten dan de Hybrid Nations SBC. Verwacht wordt dat dit in de eerste weken van FIFA 22 rond de 40.000 coins gaat liggen. De SBC set bestaat uit de volgende onderdelen en rewards:

 • Give Me Five: Prime Mixed Players Pack
 • Seven-League Boots: Prime Electrum Players Pack
 • The Whole Nine Yards: Mega Pack
 • First XI: Rare Players Pack

Net als bij de Hybrid Nations ontvang je hier bij het voltooien van de gehele SBC set een Rare Mega Pack. Wij raden aan om eerst de Hybrid Nations te voltooien, omdat een Prime Gold Players Pack in potentie waardevoller is dan een Mega Pack. De SBC set gaat je tevens minder kosten.

FIFA 21 Hybrid Leagues

Marquee Matchups

Elke donderdag brengt EA een Marquee Matchups SBC uit, met daarin vier toonaangevende wedstrijden die in het weekend gespeeld worden. Zie als voorbeeld onderstaande afbeelding. Het is van tevoren lastig te zeggen of deze SBC's het waard zijn om te voltooien, gezien hetgeen wat je moet inleveren en de rewards elke week anders zijn. In de vorige FIFA's waren Marquee Matchups over het algemeen wel de moeite waard om te voltooien. Ons advies is dan ook om deze scherp in de gaten te houden, net als alle andere nieuwe SBC's die worden uitgebracht. Kijk goed wat het je gaat kosten en hoe groot de potentie is dat je iets waardevols uit de pakketjes krijgt.

FIFA 21 Marquee Matchups

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek