Artikel

Alle nieuwe Skill Moves in FIFA 22

Alle nieuwe Skill Moves in FIFA 22

FIFA 21 stond in het teken van een aantal zeer effectieve skill moves die aan de game zijn toegevoegd, zoals de directional bridge en de ball roll scoop turn. Ook FIFA 22 kent een aantal nieuwe skill moves. Hoe sneller jij alles onder controle hebt, hoe meer wedstrijden je zal winnen. In dit artikel leggen wij jou haarfijn uit hoe en op welk moment je de skill moves het beste uitvoert.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=oy4y-_J6TO8

Team Gullit-speler en coach Renzo legt in deze video uit wat de nieuwe skill moves zijn in FIFA 22.

Voordat je aan de nieuwe Skill Moves begint, is het natuurlijk zaak om het beste FIFA 22 Ultimate Team samen te stellen. Je wilt spelers hebben die meer dan drie sterren hebben als het aankomt op Skill Moves, anders wordt het natuurlijk knap lastig. Tevens raden wij je aan om de juiste FIFA 22 Controller Settings te hanteren, zodat het uitvoeren van de juiste Skill Move kinderspel wordt.

Skilled Bridge

Hoe voer ik de Skilled Bridge uit?

Houd L2/LT ingedrukt en druk twee keer op de R1-knop.

Wanneer voer ik Skilled Bridge uit?

De Skilled Bridge is op dit moment voornamelijk belangrijk aan de zijkant, wanneer er een verdediger op je afkomt rennen. Het liefst schuin. Op die manier leg je de verdediger in de luren en krijg je genoeg snelheid mee om hem daadwerkelijk te passeren.

Four Touch Spin

Hoe voer ik de Four Touch Spin uit?

Houd L2/LT ingedrukt en flick de rechter stick twee keer naar achteren.

Wanneer voer ik Four Touch Spin uit?

Op het moment dat je over de flanken rent en naar binnen wilt trekken, dan is de Four Touch Spin een effectieve en snelle skill move om dat te doen. Helemaal in het begin van FIFA 22 zal het uitvoeren van deze skill move zorgen voor een verrassingseffect omdat verdedigers nog niet weten hoe de animatie precies wordt uitgevoerd.

First Time Spin

Hoe voer ik de First Time Spin uit?

Houd L1/LB en R1/RB ingedrukt als een speler de bal ontvangt.

Wanneer voer ik First Time Spin uit?

De First Time Spin is een skill move die je goed kunt gebruiken om te dollen met je tegenstander, maar effectief is de nieuwe skill waarschijnlijk niet. Het ziet er daarentegen wel heel fancy uit, wat ook iets waard is. Helemaal als je 3-0 voor staat.

Scoop Turn Fake

Hoe voer ik de Scoop Turn Fake uit?

Beweeg de linker stick in de tegenovergestelde richting na het uitvoeren van de scoop turn (een fake shot in combinatie met een richting).

Wanneer voer ik Scoop Turn Fake uit?

De Scoop Turn Fake is op dit moment de beste skill move van de nieuwe vier toegevoegde skills. Hij wordt snel uitgevoerd, waardoor verdedigers weinig tijd hebben om daar op te reageren. Gebruik de Scoop Turn Fake in de zestien, wanneer je van richting wilt veranderen of in 1-op-1 situaties met verdedigers in de zestien.

Oude en vertrouwde FIFA Skill Moves

Naast een hoop nieuwe Skill Moves, raden wij aan om voornamelijk voor de beste FIFA Skill Moves te kiezen. Of de nieuwe Skill Moves ook in dit illustere lijstje komen, is nog even afwachten. Daarvoor is FIFA 22 nog niet lang genoeg uit, en we verwachten bovendien dat ontwikkelaar Electronic Arts nog de nodige veranderingen gaat doorvoeren.

Meer FIFA 22

Ondertussen maken we ons op voor een mooi FIFA-jaar, waarin er meerdere FIFA esportstoernooien plaatsvinden. Daarnaast maakt ook de eDivisie, de FIFA-variant van de Eredivisie, waarschijnlijk haar opkomst, ergens deze maand of begin volgende maand.

Blijf ook goed de FIFA 22 Promo Packs in de gaten houden, want dat zorgt ervoor dat je vrij voordelig een goed FIFA-team kan samenstellen. Ben je nou iemand die helemaal geen geld wil spenderen, dan is het aan te raden om flink te gaan traden. Om tot het beste team te komen is het sowieso aan te raden een combinatie van traden en pakketjes openen te hanteren.

Maarten Sonneveld
Maarten SonneveldManager Team GullitHoudt zich bezig met Team Gullit laten uitgroeien tot het vetste esports-team ter wereld
Maarten SonneveldMaarten Sonneveld
Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld