Artikel

De beste kaarten uit de top 100 in FIFA 22 Ultimate Team

De beste kaarten uit de top 100 in FIFA 22 Ultimate Team

De Top 100 ratings in FIFA 22 Ultimate Team zijn bekend! De rankings spelen zeker een rol in hoe goed een kaart is, maar uiteindelijk zijn de spelersstatistieken het belangrijkst. In dit artikel zetten wij de acht beste kaarten uit de top 100 ratings van FIFA 22 op een rijtje.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=jGvT_wKWJMs&t
Team Gullit- speler en -coach Renzo behandelt in deze video de spelers die een aanrader zijn om toe te voegen aan jouw FIFA 22 Ultimate Team.

1. Kylian Mbappé - ST - 91

Kylian Mbappé is sinds zijn overstap naar Paris Saint Germain een van de beste spelers in FIFA. Hij wordt elk jaar beter en beter, zowel in het echte voetbal als in FIFA Ultimate Team. Dit jaar heeft Mbappé een rating van 91 gekregen. Wat eentje hoger is ten opzichte van vorig jaar. Mbappé zijn FIFA 22 kaartje heeft dan ook betere statistieken dan ooit te voren. Met 97 Pace, 88 Shooting, vijf sterren skill moves en vier sterren weakfoot is hij met afstand de beste aanvaller van het spel. Dynamisch, snel, behendig en een goede afmaker. Wat wil je nog meer. Tel daarbij op dat hij linkt met alle andere sterren van PSG en je komt tot de conclusie dat je niet om hem heen kan.

FIFA 22 Mbappé

2. Cristiano Ronaldo - ST - 91

Cristiano Ronaldo is natuurlijk geen opvallende naam in dit lijstje. Ronaldo blijft elk jaar weer ontzettend goed te zijn. Dat gaat in FIFA 22 niet anders zijn. Ondanks dat hij dit jaar een rating minder heeft ten opzichte van FIFA 21. Met zijn transfer naar Manchester United gaat Ronaldo betere linken dan afgelopen jaren; ofwel, hij is makkelijker in je team te verwerken. Zijn Pace en Physical zijn iets naar beneden. Dit neemt niet weg dat hij nog steeds goed genoeg is voor een spits in FIFA 22. Zijn Shooting is hetzelfde ten opzichte van vorig jaar en blijft daarmee van waanzinnig niveau. Dit in combinatie met zijn lengte, fysiek en vijf sterren skill moves maken hem een perfecte spits in FIFA 22.

FIFA 22 Cristiano Ronaldo

3. Neymar Jr. - 91 - LW

Neymar is een andere type speler dan spitsen Mbappé en Ronaldo, maar minstens zo effectief FIFA. Neymar heeft dezelfde rating als vorig jaar. Opvallend genoeg is zijn Shooting wel achteruit is gegaan met twee punten. Dit wordt gecompenseerd met vier punten hoger in Physical. De snelheid en dribbelkunsten van Neymar zorgen ervoor dat hij de perfecte buitenspeler of nummer tien is. Dit gecombineerd met zowel vijf sterren skill moves als weak foot maken hem erg onvoorspelbaar en een gevaar voor iedere verdediging. Net als Mbappé linkt hij tevens met alle andere sterren van PSG.

FIFA 22 Neymar Jr

4. Heung Min Son - 89 - LW

Heung Min Son was de afgelopen jaren in FIFA al een publiekslieveling. Inmiddels heeft de Zuid-Koreaan een gigantisch goede kaart gekregen in FIFA 22. Met een upgrade van twee ratings. Son staat bekend om zijn vijf sterren weak foot die hij ook dit jaar weer tot zijn beschikking heeft. De vleugelspeler valt op door zijn allround aanvallende statistieken die hem zowel sterk maken op de vleugels als in het centrum van de aanval. Bijvoorbeeld als spits of als aanvallende middenvelder.

FIFA 22 Son

5. Leon Goretzka - 87 - CM

Wat een kaart heeft Leon Goretzka gekregen van EA in FIFA 22. Ten opzichte van FIFA 21 maar liefst drie ratings hoger. Goretzka is de eerste speler ooit die lid is van de 'Gullit Gang' met zijn basiskaart. Dit betekent dat alle statistieken minimaal 80 zijn op zijn FUT-kaart. Combineer deze bijzondere statistieken met zijn lengte, fysiek en links bij FC Bayern München en je krijgt de beste middenvelder uit het spel. Een middenvelder die van alle markten thuis is, zowel in de aanval als in de verdediging.

FIFA 22 Goretzka

6. Frenkie de Jong - 87 - CM

De eerste (en enige) Nederlander op de lijst. Frenkie de Jong heeft twee ratings hoger dan vorig jaar en dezelfde rating als Goretzka. Helaas zijn de statistieken van de Jong niet zo goed als Goretzka. Toch blijft hij, net als vorig jaar, een van de betere spelers in FIFA om de postitie van verdedigende middenvelder op te pakken. De Jong combineert snelheid en redelijke verdedigende statistieken met goede passing en dribbling. Dit zorgt ervoor dat hij ook in de aanval zijn steentje kan bijdragen.

FIFA 22 de Jong

7. Marcos Llorente - 86 - CM

Marcos Llorente is misschien wel de meest opvallende naam in dit artikel. Llorente is de grootste stijger in dit lijstje qua rating. Vorig jaar had hij slechts een rating van 82. Inmiddels heeft hij in FIFA 22 een upgrade gekregen naar 86. Llorente komt hiermee in de buurt van Goretzka, maar komt nog twee Defence tekort om ook onderdeel te zijn van de geprezen Gullit Gang. Dit zorgt er echter niet voor dat hij minder is dan Goretzka. Llorente beschikt namelijk over veel meer Pace waardoor hij een verademing gaat zijn op het middenveld. Uitstekend voor een box-to-box middenvelder.

FIFA 22 Llorente

8. Achraf Hakimi - 85 - RB

Last but not least, de derde speler in dit lijstje van Paris Saint Germain. Achraf Hakimi heeft na twee goede seizoenen bij Borussia Dortmund en Inter de overstap gemaakt naar de Franse topclub. In FIFA 22 heeft Hakimi twee ratings hoger gekregen dit jaar. Nog meer goed nieuws, want hij heeft nu een rechtsback kaartje in plaats van rechtsmidden. Hakimi heeft 95 Pace en kan voor de rest eigenlijk alles. Goede passing en dribbling, vier sterren weak foot en kan ook zijn goaltje meepikken. Op zoek naar de beste rechtsback in FIFA 22? Er bestaat een grote kans dat Hakimi dit jaar hoog op de lijstjes gaat staan.

FIFA 22 Hakimi

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek