Artikel

Fortnite Alien Artifact locaties: Zo vind je ze allemaal

Fortnite Alien Artifact locaties: Zo vind je ze allemaal

21 juli 2021, 13:20

Om alles uit de Kymera skin in Fortnite Chapter 2 Season 7 te halen heb je Alien Artifacts nodig. Hier zijn alle Fortnite Alien Artifacts locaties op een rijtje.

Elke tien weken brengt Epic Games een nieuwe Fortnite-seizoen uit, en daarbij hoort dit seizoen ook de Fortnite Season 7 Battle Pass. De eerste skin die spelers in Fortnite Chapter 2 Season 7 ontgrendelen is de Kymera skin. De skin krijgt van Epic Games de legendary tag mee, maar lijkt zo op het eerste oog wat saai. Nogal vreemd voor de leider van de alien invasie die momenteel gaande is! Gelukkig kun je de skin upgraden middels zogeheten Alien Artifacts. Deze mysterieuze items zijn op het eiland verschenen samen met de andere aliens en natuurlijk ufo's met de Fortnite ufo update.

Dus: wil jij de Kymera skin van Fortnite helemaal customizen? Dan helpen wij je op weg met alle Fortnite Alien Artifact locaties!

Fortnite Alien Artifact

De Alien Artifacts zijn op twee manieren te verkrijgen. Namelijk in Fortnite Cosmic Chests in de squad modus in het spel, en via mysterieuze containers die zich elke week op een andere locatie bevinden. De containers raap je op als je erover heen loopt of rijdt; je hoeft dus niets te openen of te activeren!

Elke week zetten wij de locaties voor je op een rijtje, het loont daarom om terug te komen zodat jij precies weet waar je de Fortnite Alien Artifacts kunt vinden!

Fortnite Alien Artifact locaties week 1

Fortnite Week 1 Alien Artifact

In week één zijn de artifacts goed verdeeld over verschillende locaties op de map. Je vindt één artifact in het centrum, één noord-oost van Believer Beach, één west van Weeping Woods, één noord van Corny Complex en de laatste bij Catty Corner.

Fortnite Alien Artifact locaties week 2

Fortnite Alien Artifact Week 2

In week twee moeten spelers afreizen naar een aantal uithoeken. De eerste artifact bevindt zich west van Believer Beach, de tweede noord-oost van Pleasant Park, de derde ten zuiden van Corny Complex bij de brug, de vierde op het eiland noord van Misty Meadows en de laatste noord van Retail Row.

Fortnite Alien Artifact locaties week 3

Fortnite Alien Artifact Week 3

In week drie hebben we een artifact minder. De andere zijn goed te vinden, namelijk alle vier bij Points of Interest. Zo vind je een artifact in Coral Castle, Craggy Cliffs, Boney Burbs en Slurpy Swamps.

Fortnite Alien Artifact locaties week 4

Fortnite alien artifacts week 4

In week vier zijn er 5 artifacts te vinden op de map. Deze vind je in het midden van Holly Hedges & Steamy Stacks, in de blauwe loods aan de noordkant van Dirty Docks, bij een raam op de tweede verdieping van het grote boomstammengebouw en achter het schuurtje van het gele huis in het noordwesten van Lazy Lake.

Fortnite Alien Artifact locaties week 5

Fortnite alien artifacts week 5

In week 5 zijn er wederom 5 artifacts te vinden. Je kunt ze vinden op een kampeerplaats ten noordoosten van Craggy Cliffs, bij het basketbalveld van Retail Row, bovenin de klokkentoren van Misty Meadows, op de zolder van het blauwe huis in het zuidoosten van Believer Beach en boven de gazebo in het midden van Pleasant Park.

Fortnite Alien Artifact locaties week 6

Fortnite alien artifacts week 6

Ook voor week 6 kun je op pad gaan voor vijf artifacts. Je kunt ze vinden bij het huis naast de vuurtoren in het noordwesten van de map, in een alien biome ten zuiden van Steamy Stacks en noordwestelijk van Dirty Docks, aan de zuidwestelijke kant van Corny Complex en hoog op de berg ten oosten van Catty Corner. De laatste artifact bevindt zich op Orelia Island: een verborgen eiland aan de zuidzijde van de map, zuidwestelijk van Misty Meadows en zuidoostelijk van Slurpy Swamp. Je vindt de artifact hier op de benedenverdieping van de ruïnes.

Fortnite Alien Artifact locaties week 7

Fortnite alien artifacts week 7

in week 7 zijn er opnieuw vijf artifacts te vinden op de map. Je vindt ze links van de zuidelijke deuren in het commandocentrum op de muur van Stealthy Stronghold, op de begane grond van het noordwestelijkste gebouw van Dinky Dish en westelijk van Steamy Stacks, in de lucht in Gorgeous Gorge en onder de opgehangen boten, in het oostelijke gebouw van Camp Cod en in de badkamer van Dampy Dish ten zuidwesten van Slurpy Swamp.

Loki, EK en Fortnite Cosmic Summer event

Mocht je nou geen zin hebben in Aliens en artifacts, dan is er nog genoeg te beleven in Fortnite. Zo kun je dit seizoen een Fortnite Marvel Loki Skin unlocken. Of doe mee met de Fortnite Cosmic Summer Celebration en verkrijg al jouw Fortnite Cosmic Summer in-game rewards.

Nederland ligt er helaas uit op het EK, maar in Fortnite kun je nog een tenue aanschaffen van jouw favoriete land. Doe dan vooral mee aan de Fortnite UEFA EURO 2020 cup.

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld
Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt competitief Smash Ultimate en veel andere games on the side