Artikel

Dit weten we over Fortnite Chapter 2 Season 7

16 maart 2021, 11:30

Het nieuwe Fortnite seizoen is uit en daarom blikken we alvast vooruit naar het volgende seizoen. Fortnite Chapter 2 Season 7 belooft een hoop veranderingen te brengen. Krijgen we een Fortnite-wereld die weer verder gaat in de tijd? En gaan we weer voertuigen zien? Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

Elke tien weken brengt ontwikkelaar Epic Games een nieuw Fortnite seizoen. Nou liepen de afgelopen seizoenen hier en daar wat vertraging op. Toch lijkt het erop dat Epic Games zich dit keer aan de tijdlijn gaat houden. Daardoor kunnen we ook al speculeren over wat het nieuwe seizoen gaat brengen.

Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen? Zo niet, zet je Fortnite-instellingen juist en zorg ervoor dat je de juiste Fortnite-hardware in huis hebt!

Wanneer begint Fortnite Chapter 2 season 7?

Op 16 maart kwam Fortnite Chapter 2 Season 6 uit. In de Fortnite Season 6 Battle Pass wordt een einddatum van 7 juni genoemd voor het huidige seizoen. We verwachten daarom dat Fortnite Season 7 begint op dinsdag 8 juni.

Wat weten we over de veranderingen in Fortnite Chapter 2 season 7?

fortnite-article-5.jpg

Op dit moment kunnen we heel weinig zeggen over de veranderingen in Fortnite Chapter 2 Season 7. Wel weten we dat er een kans is dat er weer een flink aantal veranderen gaan plaatsvinden. Afgelopen seizoen stond in teken van de Zero Crisis-verhaallijn, waarna de Fortnite-wereld terug ging naar de oudheid, ofwel de Primal Age. Gaan we weer een seizoen met een heroes of villain-thema zien? Op dat antwoord moeten we nog even wachten.

Komt er ook een nieuwe Battle Pass?

battlepasss.jpg

Elk seizoen brengt Epic Games een nieuwe Battle pass uit. Deze kost spelers ongeveer 1000 V-Bucks, wat overeenkomt met ongeveer tien euro. De Battle Pass garandeert spelers exclusieve skins, emoticons en spray's. Ook is het mogelijk dat er weer een Marvel of DC Comics superheld verbonden is aan de Battle Pass. Twee seizoenen geleden was dit Deadpool, afgelopen seizoen waren dit Marvel Heroes-skins.