Artikel

Fortnite Chapter 2 Season 7: Invasion is live!

Fortnite Chapter 2 Season 7: Invasion is live!

Het nieuwe Fortnite seizoen is uit en daarom blikken we alvast vooruit naar het volgende seizoen. Fortnite Chapter 2 Season 7 belooft een hoop veranderingen te brengen. Krijgen we een Fortnite-wereld die weer verder gaat in de tijd? En gaan we weer voertuigen zien? Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

Elke tien weken brengt ontwikkelaar Epic Games een nieuw Fortnite seizoen. Nou liepen de afgelopen seizoenen hier en daar wat vertraging op. Toch lijkt het erop dat Epic Games zich dit keer aan de tijdlijn gaat houden. Daardoor kunnen we ook al speculeren over wat het nieuwe seizoen gaat brengen.

Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen? Zo niet, zet je Fortnite-instellingen juist en zorg ervoor dat je de juiste Fortnite-hardware in huis hebt!

Fortnite Season 7: Invasion is live!

Het nieuwe seizoen van Fortnite is uit. Het eiland is overspoeld door aliens en niet verwonderlijk heet het nieuwe seizoen: Fortnite Season 7: Invasion. Er is natuurlijk weer een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass, met een hoop nieuwe skins, waaronder Superman en Rick & Morty. Als klap op de vuurpijl krijgen we een hoop nieuwe wapens, en komen er een flink aantal wapens uit de vault. Wij zetten deze op een rijtje in ons Fortnite Season 7: Vaulted en Unvaulted wapens-artikel.

Ook zijn er weer een hoop veranderingen op de Fortnite Season 7 map te ontdekken.

Nieuwe seizoen rond 10:00 verwacht

Epic Games heeft op Twitter aangegeven dat de servers om 08:00 Nederlandse tijd offline gaan, waarna de Season 7 update live gaat. Ervaring heeft geleerd dat de downtime meestal zo anderhalf tot twee uur is, hoewel dit in het verleden ook wel eens langer is geweest. Verwacht dus rond tien uur met het nieuwe seizoen aan de slag te kunnen!

Embedded content: https://twitter.com/FortniteStatus/status/1401962270058500096

Superman in Fortnite Season 7

Epic Games heeft gehint naar de komst van Superman in Fortnite Season 7. De bekendste DC Comic-held komt waarschijnlijk als skin beschikbaar in het nieuwe seizoen. Mogelijk als Battle Pass? Morgen weten we het.

Alien invasie

Recentelijk zijn na een Fortnite update ufo's verschenen op het eiland. Deze ontvoeren spelers en laten ze ergens anders op de map achter. Er wordt flink gespeculeerd dat er een invasie van Aliens gaat plaatsvinden.

Wanneer begint Fortnite Chapter 2 season 7?

Op 16 maart kwam Fortnite Chapter 2 Season 6 uit. In de Fortnite Season 6 Battle Pass wordt een einddatum van 7 juni genoemd voor het huidige seizoen. We verwachten daarom dat Fortnite Season 7 begint op dinsdag 8 juni.

Wat weten we over de veranderingen in Fortnite Chapter 2 season 7?

fortnite-article-5.jpg

Op dit moment kunnen we heel weinig zeggen over de veranderingen in Fortnite Chapter 2 Season 7. Wel weten we dat er een kans is dat er weer een flink aantal veranderen gaan plaatsvinden. Afgelopen seizoen stond in teken van de Zero Crisis-verhaallijn, waarna de Fortnite-wereld terug ging naar de oudheid, ofwel de Primal Age. Gaan we weer een seizoen met een heroes of villain-thema zien? Op dat antwoord moeten we nog even wachten.

Komt er ook een nieuwe Battle Pass?

battlepasss.jpg

Elk seizoen brengt Epic Games een nieuwe Battle pass uit. Deze kost spelers ongeveer 1000 V-Bucks, wat overeenkomt met ongeveer tien euro. De Battle Pass garandeert spelers exclusieve skins, emoticons en spray's. Ook is het mogelijk dat er weer een Marvel of DC Comics superheld verbonden is aan de Battle Pass. Twee seizoenen geleden was dit Deadpool, afgelopen seizoen waren dit Marvel Heroes-skins.

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld