Artikel

Alles over Fortnite Chapter 2 Season 8

8 juni 2021, 13:17

Het nieuwe Fortnite seizoen is uit en daarom blikken we alvast vooruit naar het volgende seizoen. Fortnite Chapter 2 Season 8 belooft een hoop veranderingen te brengen. Krijgen we een Fortnite-wereld die verlost is van de aliens? En gaan we weer nieuwe voertuigen zien? Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

Elke tien weken brengt ontwikkelaar Epic Games een nieuw Fortnite seizoen. Af en toe wordt dit verlengd, zoals komend seizoen. In plaats van tien weken duurt Fortnite Season 7: Invasion zo een 14 weken.

Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen? Zo niet, zet je Fortnite-instellingen juist en zorg ervoor dat je de juiste Fortnite-hardware in huis hebt!

Wanneer begint Fortnite Chapter 2 season 8?

Op 8 juni kwam Fortnite Chapter 2 Season 7 uit. In de Fortnite Season 7 Battle Pass wordt een einddatum van 12 september genoemd voor het huidige seizoen. We verwachten daarom dat Fortnite Season 7 begint op maandag 13 september.

Wat weten we over de veranderingen in Fortnite Chapter 2 season 8?

fortnite-article-5.jpg

Op dit moment kunnen we heel weinig zeggen over de veranderingen in Fortnite Chapter 2 Season 8. Wel weten we dat er een kans is dat er weer een flink aantal veranderen gaan plaatsvinden. Afgelopen seizoen stond in teken van de een alien invasie, waarin verschillende helden de aarde proberen te verdedigen. Gaan we weer een seizoen met een heroes of villain-thema zien? Op dat antwoord moeten we nog even wachten.

Komt er ook een nieuwe Battle Pass?

battlepasss.jpg

Elk seizoen brengt Epic Games een nieuwe Battle pass uit. Deze kost spelers ongeveer 1000 V-Bucks, wat overeenkomt met ongeveer tien euro. De Battle Pass garandeert spelers exclusieve skins, emoticons en spray's. Ook is het mogelijk dat er weer een Marvel of DC Comics superheld verbonden is aan de Battle Pass. Drie seizoenen geleden was dit Deadpool, twee seizoen geleden waren dit Marvel Heroes-skins en in Season 7 zagen we Superman en Rick & Morty op het Fortnite-eiland.

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld