Artikel

Onze top 5 Hearthstone kaarten van Murder at Castle Nathria

Onze top 5 Hearthstone kaarten van Murder at Castle Nathria

Aanstaande dinsdag komt de nieuwe Hearthstone-uitbreiding Murder at Castle Nathria uit, waarbij 135 nieuwe kaarten aan het spel toegevoegd worden. Wij hebben een selectie gemaakt van de vijf kaarten die ons het sterkst, leukst of interessantst lijken.

5. Topior the Shrubbagazzor

Hearthstone Topior
De Druid-class heeft, zoals te verwachten is bij druïdes, een grote voor liefde voor Nature spells. Hiernaast staan ze ook bekend om hun “ramp”, de mogelijkheid om sneller dan hun tegenstander meer Mana Crystals te vergaren. Deze twee delen komen samen in deze fantastische kaart met een nog fantastischere naam: Topior the Shrubbagazzor! Eerst kom je zo snel mogelijk op zeven mana, waarna elke Nature spell die je speelt je een bonusdraak geeft. Een unieke kaart die perfect aansluit bij wat je als Druid wil doen.

4. Spirit Poacher

Hearthstone Spirit Poacher
In de Murder at Castle Nathria uitbreiding hebben Hunters een aantal kaarten gekregen met een unieke vaardigheid: het summonen van Wild Seeds. Naast Spirit Poacher zijn er nog drie kaarten die een Wild Seed kunnen summonen, welke niets doen op de beurt dat ze gespeeld worden maar over één, twee of drie beurten ontwaken als steeds sterkere kaarten. Het is een unieke soort kaarten waarbij je op het moment een minder sterke kaart speelt waar je op een later moment voor beloond wordt. Wij zijn in ieder geval heel erg hoe deze unieke set kaarten voor Hunter uit gaat pakken.

3. Cathedral of Atonement

Hearthstone Cathedral of Atonement
We kunnen dit artikel natuurlijk niet schrijven zonder de nieuwe kaartsoort te benoemen: Locations. Deze unieke kaarten, die je na het spelen om de beurt kan activeren, lijken erg sterk, en Cathedral of Atonement is daar geen uitzondering op. Voor slechts drie mana kan je in vijf beurten tijd drie kaarten pakken en minions in totaal +6/+3 aan stats geven, wat de mana cost meer dan waard is. Deze kaart past vooral heel goed in Priest decks die actief voor het bord proberen te spelen, zoals het huidige Naga Priest deck. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar hoe sterk Cathedral of Atonement, en de locations voor de andere classes, uiteindelijk blijken te zijn.

2. Impending Catastrophe

Hearthstone Impending Disaster
Warlock krijgt in de Murder at Castle Nathria uitbreiding een hoop kaarten die met Imps te maken hebben: kleine demonen die apart genomen weinig kwaad kunnen, maar samengenomen een hoop schade op je tegenstander kunnen berokkenen. Naast een aantal kaarten die Imps summonen en er stats voor geven, krijgt Warlock ook deze fenomenale kaart. Voor twee mana kan je met een bord vol Imps maar liefst acht kaarten pakken, wat een absurde hoeveelheid is. Dit betekent dat het niet alleen goed is in een toegewijd Imp deck, maar dat elk Warlock deck deze kaart en een aantal Imps in hun deck kan stoppen om als een malle kaarten te pakken. Wij zijn heel benieuwd naar de verschillende manieren waarop deze kaart gaat helpen om Warlock decks vorm te geven.

1. Remornia, Living Blade

Hearthstone Remornia
De meest bijzondere kaart in deze uitbreiding moet wel Remornia, Living Blade zijn. Voor liefhebbers van de World of Warcraft raid waarop deze uitbreiding gebaseerd is komt het wapen zeer bekend voor. In het gevecht tegen de eindbaas van de raid, Sire Denathrius, zoeft dit zwaard op het ene moment over het strijdveld en wordt het op het andere moment gebruikt door Denathrius om mee te vechten. Dit hebben ze perfect vorm weten te geven in Hearthstone, met een unieke kaart die haast continu kan blijven wisselen tussen minion en wapen. Dit is met afstand de coolste kaart die Warrior deze uitbreiding heeft gekregen, en kan zeker met kaarten die kaarten in je hand sterker maken een gigantische ommezwaai in het spel creëren.

Remco Belonje
Remco BelonjeRedacteurHearthstone-redacteur, zou willen dat zijn reactiesnelheid goed genoeg was voor shooters
Remco BelonjeRemco Belonje