Artikel

Hoe start je een Call of Duty Warzone Private Match?

11 november 2020, 14:03

Met de komst van Patch 1.29 is het mogelijk om een Warzone Private Match te starten. Deze laatste update voor de komst van Call of Duty: Black Ops Cold War brengt veel aanpassingen aan de populaire Battle Royale-mode met zich mee. Wij gaan je uitleggen hoe je een Warzone Private Match start.

De komst van de Private Match naar Call of Duty Warzone geeft de community veel nieuwe mogelijkheden. Spelers kunnen bijvoorbeeld Verdansk verkennen en zo strategieën bedenken die ze in een reguliere match kunnen toepassen. Daarnaast schept het mogelijkheden om gemakkelijker toernooien te organiseren en kunnen content creators met grote groepen fans tegelijk spelen.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief, vink Call of Duty aan en ontvang updates over Call of Duty Warzone.

Start een Warzone Private Match

Een Warzone Private Match starten is simpel. Volg de volgende stappen:

  • Selecteer "Private Match, Practice Modes & Trials" in het main menu
  • Selecteer "Warzone Private Match"
  • Maak vervolgens de keuze uit BR (Battle Royale) of Plunder
  • Nodig je vrienden uit

warzone-private-match-starten

Om een Private Match te starten, heb je voldoende spelers nodig. Voor veel reguliere spelers zal dit waarschijnlijk een probleem vormen. Immers, voor de Battle Royale-modes heb je minimaal 50 (!) spelers nodig, voor Plunder 30 spelers en Mini Battle Royale kan vanaf 25 spelers gestart worden.

Nu nog Beta

Op het moment van schrijven, 11 november 2020, bevindt deze feature zich nog in de Beta-fase. Het is niet onwaarschijnlijk dat de mogelijkheden omtrent Warzone Private Match in de toekomst uitgebreid gaan worden, waaronder wellicht het verlagen van het minimaal aantal benodigde spelers.