Artikel

Valentijnsdag voor gamers: cadeaus onder de 100 euro

12 februari 2020, 14:24

Een cadeau uitkiezen voor een geliefde kan een helse klus zijn. Zeker als je partner een hobby heeft waar jij helemaal niet bekend mee bent, zoals gamen. Bij Esports Club helpen we je graag een handje en daarom kozen wij vijf gaming cadeaus voor Valentijnsdag.

In de lijst vind je een aantal van onze favoriete gaming-producten. We hebben het budget op 80 euro gezet met een aantal items onder de dertig euro. Voor ieder wat wils, ook lezers met een kleinere portemonnee.

Handwarmer en powerbank in één

Heeft jouw partner wel eens last van koude handen tijdens het gamen? Of komen je berichtjes niet aan omdat de batterij van zijn of haar telefoon leeg is? Niet getreurd, want met dit Valentijnsdagcadeau sla je twee vliegen in één klap. De speciale Valentijnsdag powerbank heeft een capaciteit van 5200mAh, goed voor een keer je telefoon helemaal opladen. Daarnaast kun je met een druk op de knop de powerbank verwarmen tot 55 graden Celsius. Er staan ook nog eens zwoele teksten op. Drie vliegen in één klap dus. De powerbank kost je 29,95 euro.

Bol Handverwarmer en powerbank

Glorious Model O

Wellicht iets minder romantisch dan ons vorige cadeau is de Glorious Model O. De Model O is een lichte gamingmuis die afhankelijk van de afwerking 68 of 69 gram weegt. De muis is in mat zwart, mat wit, glanzend wit en glanzend zwart verkrijgbaar en kost je zo'n 60 euro. Voor de echte fanatieke PC gamer is dit een van de beste muizen op de markt. Mocht je niemands hand hebben om vast te houden, heb je in ieder geval nog deze muis.

Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo Switch)

Super Smash Bros Ultimate is recentelijk uitgeroepen tot de beste Fighting Game van 2019, en dat is niet voor niets. De hoeveelheid personages zorgt ervoor dat iedereen wel een paar opties heeft waarmee ze maar al te graag willen spelen. Het spel is enorm leuk om samen met je partner te spelen en het is niet moeilijk om samen een aantal uur te verliezen in het spel. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken om te bepalen wie er vanavond moet afwassen. Super Smash Bros. Ultimate kost je 60 euro.

Super Smash Bros Mario

Overcooked 2 (Nintendo Switch)

Overcooked 2 is een enorm hilarische co-op game waarin jij en je medespelers met elkaar een keuken van een restaurant runnen. De ene persoon staat bijvoorbeeld burgers te flippen, de andere snijdt de tomaten. Het gaat in het spel om samenwerking en vertrouwen. Uiteindelijk is de bedoeling de klanten zo snel mogelijk te bedienen. Naast frustratie zorgt Overcooked 2 ook voor hilarische situaties en is het wat ons betreft een van de betere multiplayer games op de Nintendo Switch. Overcooked 2 is iets makkelijker dan de voorganger, Overcooked en kost je 25 euro.

Overcooked 2

Een nieuwe controller (Nintendo Switch, Xbox of PS4)

Wellicht hebben jullie niet genoeg controllers of is de controller van je partner net kapot. Bovendien is een controller nooit weg, zeker als je met regelmaat kennissen over de vloer hebt. De draadloze Xbox-controller en PS4-controller kosten je 60 euro. Bij de Nintendo Switch heb je de keuze tussen een pro controller, die je 70 euro kost, of twee nieuwe Joycons voor 80 euro.

Xbox wireless controller

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: