Artikel

Valorant Agent: Raze

9 april 2020, 14:01

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare personages, met ieder hun eigen speelstijl en abilities, Agents genaamd.

Een van de beschikbare Agents is Raze. De liefhebster van explosieven excelleert in het uitroeien van gegroepeerde tegenstanders in kleine ruimtes met een grote hoeveelheid 'boom'. 

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Signature Ability: Boom Bot

Raze zet een Boom Bot in die in een rechte lijn over de grond tegenstanders zoekt en vervolgens volgt, wanneer de Boom Bot tegen een muur aanrijdt verandert hij van richting. Als hij de tegenstanders bereikt heeft explodeert hij met veel damage als gevolg.

Blast Pack

Raze werpt een Blast Pack dat blijft plakken aan oppervlakte, heractiveer om tot ontploffing te brengen en alles dat geraakt wordt te damagen en verplaatsen.

Paint Shells

Raze gooit een cluster granaat die damage doet en sub-munitie creëert die ook weer tegenstanders damaged. 

Ultimate Ability: Showstopper

Raze schiet met een raketwerper, wanneer de raket iets raakt ontploft hij en doet hij enorme damage aan iedereen in de buurt.