Artikel

Speel met het universum met Valorant: Astra

Speel met het universum met Valorant: Astra

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Astra.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Valorant Agents is Astra. Met Astra’s kosmische krachten kan je het speelveld een unieke wending geven.

Valorant agent Astra Signature ability: Astral Form

VALORANT-Win64-Shipping RkCBtypnyI

Wanneer Astra deze ability gebruikt gaat ze in haar Astral vorm, zij kan dan sterren op de map plaatsen die ze later kan activeren met haar andere abilities.

Valorant agent Astra Gravity Well ability

VALORANT-Win64-Shipping rKAmukDkOT

Astra kan tegenstanders die in de buurt van een ster staan, naar de ster toe trekken. Spelers kunnen hier eigenlijk niks tegen doen. Zo kan Astra veilig hoeken controleren.

Valorant agent Astra Nova Pulse ability

VALORANT-Win64-Shipping pimXmD8oGp

Wanneer Astra haar Nova Pulse gebruikt op een ster krijgen spelers in de buurt een verslechtert zicht.

Valorant agent Astra Nebula/Disspite

VALORANT-Win64-Shipping nHJn0bh3js

Astra kan haar sterren transformeren in smokes, waardoor ze bom sites kan controleren en het zicht van tegenstanders kan blokkeren.

Valorant agent Astra Ulimate ability: Cosmic Divide

VALORANT-Win64-Shipping RkCBtypnyI

Wanneer Astra haar ultimate ability gebruikt kan zij een muur plaatsen, deze muur kan je alleen doorheen lopen en niet doorheen schieten. Deze muur is erg sterk na het planten van de bom. Wel werken abilities door de muur heen, dus let daar op!

valorantastracosmicdivide

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen