Artikel

De vervelendste agent in Valorant: Breach

De vervelendste agent in Valorant: Breach

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Breach.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Valorant Agents is Breach. Breach vuurt sterke kinetische schokken af om zo een pad vrij te maken voor zijn teamgenoten en zichzelf. De schade en verwarring die hij daarmaa aanricht zorgt ervoor dat tegenstanders in het nadeel zijn.

Valorant agent Breach Signature ability: Aftershock

Breach vuurt een fusion charge af, die een langzaam bewegende schok door een muur stuurt. De schok brengt iedereen in zijn buurt veel schade toe.

Valorant agent Breach Flashpoint ablility

Breach vuurt een blinding charge af die snel door een muur beweegt en iedereen die ernaar kijkt verblindt.

Valorant agent Breach Faultline ability

Breach vuurt een seismische schok af. Door de schiet knop ingedrukt te houden kun je afstand vergroten, wanneer je de knop loslaat worden alle spelers die in de zone en in een rechte lijn ernaar toe verdoofd.

Valorant agent Breach Ultimate ability: Rolling Thunder

Breach vuurt een seismische schok af die trapsgewijs door het hele terrein gaat en iedereen die hij raakt verdooft en omhoog duwt.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders