Artikel

Explosies vliegen je om de oren met Valorant: Raze

Explosies vliegen je om de oren met Valorant: Raze

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van de Valorant agents is Raze.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Valorant Agents is Raze. De liefhebster van explosieven excelleert in het elimineren van gegroepeerde tegenstanders in kleine ruimtes met haar explosieven ablities.

Valorant agent Raze Signature Ability: Boom Bot

Raze zet een Boom Bot in die in een rechte lijn over de grond tegenstanders zoekt en vervolgens volgt, wanneer de Boom Bot tegen een muur aanrijdt verandert hij van richting. Als hij de tegenstanders bereikt heeft explodeert hij met veel damage als gevolg.

Valorant agent Raze Blast Pack Ability

Raze werpt een Blast Pack dat blijft plakken aan oppervlakte, heractiveer om tot ontploffing te brengen en alles dat geraakt wordt te damagen en verplaatsen.

Valorant agent Raze Paint Shells Ability

Raze gooit een cluster granaat die damage doet en sub-munitie creëert die ook weer tegenstanders damaged. 

Valorant agent Raze Ultimate Ability: Showstopper

Raze schiet met een raketwerper, wanneer de raket iets raakt ontploft hij en doet hij enorme damage aan iedereen in de buurt.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders