Artikel

De stilste en dodelijkste agent in Valorant: Yoru

De stilste en dodelijkste agent in Valorant: Yoru

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze agents is Valorant Yoru.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Valorant Agents is Yoru. Hij is de stilste agent en kan zijn tegenstanders voor de gek houden met nep voetstappen en teleportatie.

Valorant agent Yoru Signature ability: Gatecrash

VALORANT-Win64-Shipping gqkGyeGaMf

Yoru plaatst een Rift die in een rechte lijn beweegt totdat deze een muur raakt. Yoru kan op elk moment naar de rift teleporteren.

Valorant agent Yoru Fakeout ability

VALORANT-Win64-Shipping c7m5WXhlAa

Met deze ability kan Yoru nep voetstappen in een rechte lijn laten lopen. Zo kan hij tegenstanders in de war brengen.

Valorant agent Yoru Blindside ability

VALORANT-Win64-Shipping yz40hy3RXf

Yoru kan zijn tegenstanders verblinden met zijn Blindside flashes, vergelijkbaar met blinds van Breach, Skye en Phoenix.

Valorant agent Yoru Ultimate Ability: Dimensional Drift

VALORANT-Win64-Shipping owUw0YDgww

Yoru wordt onzichtbaar en kan zo over de map heen rennen voor negen seconden. Zo kan hij kijken waar zijn tegenstanders zich bevinden. Uiteraard is ook een verrassingsaanval niet uit den boze.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen