Artikel

Vijf gaming cadeaus voor onder de kerstboom

14 december 2019, 15:05

Over ruim een week staat Kerstmis voor de deur. Het jaarlijkse feest staat in teken van lekker eten, gezelligheid en natuurlijk cadeaus. Vroeger ging men voor spelletjes al snel naar de Intertoys en Bart Smit of voor hardware naar de Dixons of Mycom. Met de opkomst van online shoppen is het winkelen niet alleen makkelijker geworden, maar ook een stuk moeilijker. Veel meer keus, waardoor een verkeerde aankoop op de loer ligt. Wij helpen je graag met de beste gaming cadeaus voor onder de kerstboom.

In deze gids proberen we zo beknopt mogelijk een aantal van onze favoriete gaming producten van 2019 op te sommen. Ben je geïnteresseerd in meer producten en computerhardware, dan raden wij je onze uitleg over monitoren en computercomponenten aan. We houden je niet langer in spanning, hieronder vind je vijf van onze favoriete gaming cadeaus.

FIFA 20 (Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en PC)

FIFA is elk jaar weer een van de bestverkopende games van het jaar. En dat is niet voor niets. Het is een erg toegankelijke game die je makkelijk even oppakt tussendoor. Voornamelijk onder de voetballiefhebbers is de game natuurlijk uitermate populair. Met FIFA 20 is onder andere Volta geïntroduceerd. Een game mode waarin je het voetbal terug breng naar de straten. FIFA 20 is op dit moment ongeveer 40 euro en verkrijgbaar voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

FIFA 20

Glorious Model O

Glorious heeft dit jaar een flinke stap gezet met gaming accessoires. Het bedrijf dat voorheen voornamelijk bekend stond voor haar muismatten heeft dit jaar ook een gaming muis uitgebracht: de Glorious Model O. De Model O is een lichte gaming muis die afhankelijk van de afwerking 68 of 69 gram weegt. De muis is in mat zwart, mat wit, glanzend wit en glanzend zwart verkrijgbaar en kost je zo een 60 euro. De muis heeft een ascended cable, een enorm soepele en lichte kabel waardoor niet iedereen genoodzaakt is tot het gebruik van een muis bungee. Er is tevens een kleine variant van de muis(Model O-), wat een aanrader is voor mensen met kleine handen of gebruikers van de claw grip.

Model O

Ducky One 2 Mini keyboard

Ducky is een Taiwanees bedrijf dat inmiddels al enkele jaren computer toetsenborden maakt. De fabrikant is enorm populair onder de gamers met name door het ontwikkelen van fijne keyboards voor een goede prijs en met veel keuze. De Ducky One 2 Mini kwam begin dit jaar uit in Nederland en wordt vanaf moment één gezien als een van de beste gaming keyboards. Het toetsenbord is een zogeheten 60% toetsenbord waardoor overbodige toetsen voor gamers zoals het numpad en de pijltjestoetsen zijn weggelaten. Het toetsenbord kost je zo een 120 euro en is verkrijgbaar met Cherry MX rode, bruine, silent en speed switches.

Ducky One 2 Mini

Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo Switch)

Super Smash Bros Ultimate is recentelijk uitgeroepen tot de beste Fighting Game van 2019, en dat is niet voor niets. Deze massieve crossover zorgt ervoor dat iedereen wel een paar personages heeft waarmee ze maar al te graag willen spelen. Het vijfde DLC personage komt ook ergens in februari uit, dus dat is nog een extra cadeautje erbij. Super Smash Bros. Ultimate kost je 60 euro.

Super Smash Bros. Ultimate

HyperX Cloud II Gaming headset (werkt op PC, PlayStation 4 en Xbox)

De HyperX Cloud II Gaming headset wordt gezien al een van de beste gaming headsets op de PC. De headset combineert goed geluid met een fraai uiterlijk en komt inclusief microfoon voor online communicatie. Daarnaast is de headset aansluitbaar via 3.5mm en USB 2.0, waardoor de headset zowel geschikt is voor PC, Xbox als PlayStation 4. De HyperX Cloud II Gaming headset kost zo een 80 euro.

HyperX Cloud II