Artikel

Dit is de nieuwe Warzone map Rebirth Island

16 december 2020, 12:00

De nieuwe Call of Duty: Warzone map Rebirth Island is live. Het is dus tijd om je vrienden te verzamelen en in de nieuwe map te duiken. Maar, voor je dat doet: lees eerst dit artikel, want we nemen de belangrijkste punten met je door.

Rebirth Island is een kleinere map dan Verdansk. Dit gaat resulteren in meer gevechten op korte afstanden. De nieuwe Warzone map staat vol met gebouwen en voertuigen wat ervoor zorgt dat Warzone meer arcade gaat aanvoelen, zoals de Multiplayer of Zombies. Rebirth Island wordt met de komst van Season 1 toegevoegd naast Verdansk, dus Verdansk blijft gewoon bestaan.

Maximaal 40 spelers

Activision heeft ervoor gekozen om maximaal 40 spelers toe te laten op Rebirth Island. Het klinkt misschien wat weinig, die veertig spelers, maar gezien de grootte van het eiland lijkt dit een goede keuze. Ook in de map Alcatraz uit Black Ops 4, nagenoeg dezelfde map, werd gekozen voor een maximaal aantal van 40 spelers.

Dat je maar veertig tegenstanders hebt, betekent niet dat alles soepel verloopt. Deze moeten nog wel even uitgeschakeld worden. Dit doe je natuurlijk met de beste Warzone loadouts.

Hoe ziet Rebirth Island eruit?

Met behulp van de Rebirth Island strategy guide van Activision kunnen we precies zien hoe deze nieuwe Warzone map eruit ziet. Op de kaart zien we dat er elf buy stations verspreid over de map te vinden zijn. Verder zien we dat de bekende Warzone-voertuigen aanwezig zijn.

Één van de belangrijkste locaties is prison block, een groot gebouw met aangrenzend een buy station en voertuig. Verder is de noordelijke zijde van Rebirth Island de moeite waard om te bezoeken. Met de verschillende gebouwen, drie buy stations en de vele voertuigen zit je hier altijd goed.

Rebirth Island map

The yellow door

Op de eerste verdieping van de headquarters vind je een afgesloten gele deur. De deur is volgens Activision te openen met een code. Wie deze code weet te vinden en de deur weet te openen kan rekenen op een beloning. Ook Rebirth Island heeft, net als Verdansk, dus een toffe easter egg waar op gejaagd kan worden.

Black Ops Cold War Header Sniper

Gevangenis en chemische wapens

We weten dat Rebirth Island een remake is van Alcatraz uit Black Ops 4. Maar, wat bevindt zich precies op Rebirth Island? Het eiland huisvest natuurlijk een gevangenis. Daarnaast zijn er gebouwen waar chemische wapens, het nova 6 gas, gemaakt en getest worden.

De verschillende laboratoria, barakken, administratieve gebouwen en de beruchte gevangenis maken van deze nieuwe Warzone map één compact geheel.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: