Artikel

Alles over Warzone Pacific Season 4

Alles over Warzone Pacific Season 4

Call of Duty: Warzone Pacific Season 4 staat voor de deur. In het vierde seizoen staat het grote geld centraal. Mercenaries of Fortune brengt een nieuwe map, aanpassingen aan Caldera en nieuwe wapens naar Call of Duty. Wij hebben de belangrijkste details voor je op een rij gezet.

Seizoenen werken nog altijd hetzelfde in Call of Duty. Een seizoen duurt twee maanden en is actief binnen alle ondersteunde games van de franchise. Nieuwe wapens, operators, events en een battle pass worden ieder seizoen aan Warzone en de andere games toegevoegd. Daarnaast heeft ieder seizoen een mid-season update met extra toffe content.

Warzone Pacific Season 4 release

Het is tijd voor Warzone Pacific Season 4! Zoals ieder seizoen worden Vanguard en Warzone apart van elkaar van een update voorzien. Vanguard is eerst aan de beurt en Warzone volgt een dag later. Dit zijn de exacte tijden van de updates:

  • Vanguard Season 4: 21 juni 18:00
  • Warzone Season 4: 22 juni 18:00

De Warzone Pacific Season 4 roadmap

Wil je in één oogopslag zien wat Call of Duty: Warzone Pacific Season 4 te bieden heeft? Dat kan met de Season 4 roadmap. Op de afbeelding zien we links alles wat aan de battle royale wordt toegevoegd. Rechts staat alles wat aan de multiplayer en zombies modus wordt toegevoegd.

Uit de roadmap van dit seizoen valt op te maken dat Warzone de meeste aandacht krijgt. De nieuwe map Fortune's Keep, nieuwe POI's voor Caldera en de limited time modi springen in het oog.

warzone-pacific-season-4-roadmap

De Warzone map Fortune's Keep

De belangrijkste toevoeging dit seizoen is de nieuwe Warzone map Fortune's Keep. Fortune's Keep is een relatief kleine map, speciaal gemaakt voor Resurgence. Dit strijdtoneel is ontwikkeld door High Moon Studio's en heeft vier belangrijke locaties.

Town is de eerste locatie. Wie door de straten van town loopt, waant zich in een kleine mediterrane stad. Veel kleine woningen met meerdere verdiepingen en te midden van een centraal plein staat een toren.

Smuggler's Cove brengt een compleet andere sfeer met zich mee. Deze armoedig ogende locatie ligt vol met loot die gebruikt kan worden om de overwinning binnen te slepen.

Winery is een groot complex met verschillende kamers waar de productie van wijn centraal staat. Dit is een uitstekende plek om te landen en je eerste loot te verzamelen. Keep is de laatste locatie. Dit is een imposant kasteel dat rijkdom ademt. Hier tref je ongetwijfeld veel tegenstanders.

Ook Caldera wordt aangepakt

Ook de Warzone map Caldera wordt met de komst van Season 4 aangepakt. Nieuwe POI's en het verminderen van de vegetatie zijn de belangrijkste aanpassingen. Hiermee tracht Raven Software het enthousiasme voor dit tropische eiland aan te wakkeren.

De ontwikkelaars hebben een stukje van Verdansk naar Caldera gebracht. Storage town keert immers terug. Dit complex van opslagruimtes ziet er nog net zo uit als in Verdansk. In de verschillende ruimtes vind je voldoende contracts en items om je Warzone match mee te beginnen.

Naast tal van andere aanpassingen is de reductie in vegetatie de meest in het oog springende aanpassing. De aanwezigheid van de vele bomen, struiken en planten maakten het soms moeilijk om tegenstanders te spotten. Een overzicht van Caldera zie je in onderstaande tweet.

Rebirth Island blijft bestaan

De komst van Fortune's Keep betekent niet dat Rebirth Island compleet verdwijnt. Rebirth Island wordt immers onderdeel van een rotatie. Dit betekent dat de populaire map na enkele weken weer terugkeert. De verwachting is dat Fortune's Keep en Rebirth Island gerouleerd worden en dat Caldera altijd speelbaar blijft.

Nieuwe maps in Call of Duty: Vanguard

De aanpassingen aan Call of Duty: Vanguard zijn een beetje karig, maar de liefhebbers van de multiplayer staan niet helemaal met lege handen. Op 21 juni kunnen de spelers aan de slag met USS Texas 1945. Call of Duty fans kennen deze map natuurlijk van de game WWII.

Tijdens de mid-season update van het vierde seizoen wordt Desolation aan de multiplayer toegevoegd. De locatie van deze map is een klein dorp in een bergrijk gebied.

Vier nieuwe wapens

Call of Duty: Warzone en Vanguard worden in het vierde seizoen met vier nieuwe wapens verrijkt. Je kunt je Warzone loadouts voorzien van de Marco 5 (submachine gun), UGM-8 (light machine gun), Push Dagger (melee) en de Vargo-S (assault rifle).

De Marco 5 en de UGM-8 zijn vanaf het begin van het vierde seizoen te gebruiken. Deze wapens zijn onderdeel van de nieuwe battle pass. De Push Dagger en de Vargo-S worden later in het seizoen aan de games toegevoegd.

warzone-pacific-season-4-wapens

De trailer van het vierde seizoen

De komst van het vierde seizoen brengt ook een trailer met zich mee. Mercenaries of Fortune wordt middels fraaie beelden geïntroduceerd. Hoewel de beelden niet veel onthullen, is één ding duidelijk: alles draait om een fortuin dit seizoen.

Nieuw Ranked Play seizoen

Call of Duty Ranked Play krijgt met Season 4 ook een nieuw seizoen. De spelers moeten zich met vijf placement matches weer plaatsen in een divisie. Vanuit daar krijgen ze dit seizoen weer nieuwe kansen om de hogere divisies te betreden. Waar eindig jij dit seizoen?

Om het beste uit jezelf te halen in Ranked Play doe je er verstandig aan om met de beste Ranked Play loadouts te spelen. Op dit moment doen de Automaton en de MP40 de beste wapens.

Warzone Pacific Season 4 Battle Pass

Het vierde seizoen van Warzone Pacific en Call of Duty: Vanguard heeft natuurlijk ook een eigen battle pass. In deze seizoenspas zijn weer tal van beloningen te vinden, zoals operators, calling cards, emblems, blue prints en nog veel meer. Call of Duty is ook dit seizoen weer volledig geïntegreerd, wat betekent dat je alle progressie in Warzone meeneemt naar de Call of Duty Multiplayer en Call of Duty Zombies.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.