Artikel

Alles over Warzone Pacific Season 1 reloaded

Alles over Warzone Pacific Season 1 reloaded

Warzone Pacific Season 1 is alweer een maand onderweg. Dit betekent dat het tijd is voor de 'mid-season update', ook wel Season 1 reloaded genoemd. Deze update zal voor Call of Duty: Warzone en Vanguard nieuwe content met zich mee brengen. Voorbeelden hiervan zijn nieuwe wapens, operators en updates aan de map Caldera. We vertellen je alles wat je moet weten.

Het systeem van seizoenen binnen Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific is gelijk aan dat van Modern Warfare en Black Ops Cold War. Dit betekent dat de spelers ieder seizoen nieuwe wapens, operators en een gloednieuwe battle pass kunnen verwachten. Ieder Warzone Pacific seizoen zal ook een mid-season update krijgen.

Warzone Pacific Season 1 reloaded release

De updates omtrent Warzone Pacific Season 1 reloaded vinden plaats op 11 en 12 januari 2022. Call of Duty: Vanguard krijgt eerst een update, gevolgd door Warzone. Eerst zullen de kleinere patches plaatsvinden. De volledige content is beschikbaar vanaf 13 januari.

AoT-DLC in Warzone Pacific Season 1 reloaded

De Japanse mangaserie Attack on Titan krijgt een eigen DLC in Warzone Pacific en Vanguard. Deze samenwerking is dus onderdeel van de eerste grote Call of Duty-update van 2022. De officiële naam van de DLC is The Tracer Pack: Attack On Titan - Levi Edition Bundle en is aan te schaffen voor 2400 CP, wat gelijk staat aan €19,99. Op 20 januari is deze DLC beschikbaar.

Wie deze bundel aanschaft, krijgt daar tien in-game items voor terug, waaronder Titan Piercer (twee zwaarden), Historia (submachine gun) en Ymir Curse (assaul rifle). Ook de operator skin Survey Corps is onderdeel van deze DLC.

warzone-pacfic-season-1-reloaded

Nieuw wapen en operator in Warzone Pacific

Bij de start van Warzone Pacific Season 1 werden de Cooper Carbine (assault rifle) en Gorenko anti-tank rifle (sniper rifle) aan Call of Duty toegevoegd. Deze mid-season update brengt ook een nieuw wapen met zich mee: de Welgun (submachine gun). Deze submachine gun is middels een speciale challenge vrij te spelen of kan in een bundel gekocht worden. Met de Welgun komt het aantal submachine guns binnen Vanguard op zeven.

Daarnaast wordt de nieuwe operator Isabella toegevoegd. Isabella is de laatste operator binnen de Task Force 006 Trident die in Warzone Pacific Season 1 wordt toegevoegd. Deze operator is in Warzone en Vanguard te gebruiken wanneer de Wild Rose operator bundel wordt aangeschaft.

warzone-pacific-season-1-reloaded

Vanguard Season 1 reloaded patch

Naast nieuwe content vindt er een grote patch update plaats binnen Warzone Pacific en Vanguard. Wil je in detail zien wat er verandert binnen Call of Duty: Vanguard? Dat kan op de website van Sledgehammer Games. Sledgehammer Games heeft verschillende updates omtrent de spawns, wapens, ammo types, equipment, killstreaks, perks en maps doorgevoerd.

Season 1 reloaded Zombies update

De game modus Zombies heeft een stroeve start gehad binnen Call of Duty: Vanguard. Maar, na de mid-season update is de klassieke Zombies-game modus te spelen op de map Shi No Numa. Hiermee proberen de ontwikkelaars Zombies aantrekkelijker te maken voor de spelers. Verder krijgt Zombies een nieuwe game modus genaamd Void Objective, een game modus waarin je in feite een oneindig aantal rondes te spelen hebt.

Tot slot wordt de Combat Shield aan de Mystery Box toegevoegd en kun je de nieuwe Welgun submachine gun ook in Zombies testen. Zombies is immers de ideale game modus om een nieuw wapen te levelen.

Season 1 reloaded Warzone Pacific update

De Warzone-spelers worden met deze mid-season update niet verwend. Grote aanpassingen blijven uit en de aanpassing die het meeste stof doet opwaaien, is de aanpassing aan in-game cash. Raven Software spreekt over een 'overvloed' aan in-game cash en onderneemt daarom acties.

Warzone Pacific Season 1 trailer

Twee dagen voor de release plaatsten de ontwikkelaars van onderstaande trailer op het blog van Call of Duty. In de trailer zien we dat het vredige eiland Caldera in een groot slagveld verandert. Naast de verschillende locaties van de map zien we ook een aantal van de nieuwe voertuigen.

Caldera en Rebirth Island

Zeg je Warzone Pacific, dan zeg je Caldera. Caldera is de nieuwe map die Verdansk vervangt. Wie de map bekijkt, ziet overweldigende bossen, grote rotsen, prachtige witte stranden en mysterieuze ruïnes. Verder laten de screenshots veel groen en water zien. Het grote stadion en de hoge wolkenkrabbers van Verdansk maken plaats voor een ruig landschap met bescheiden gebouwen.

Call-of-duty-warzone-caldera

Zoals in de afbeelding hierboven te zien is, is het eiland Caldera te verdelen in 15 gebieden. Dit zijn Arsenal, Docks, Runway, Ruins, Mines, Peak, Beachhead, Village, Lagoon, Airfield, Fields, Sub Pen, Power Plant, Capital en Resort.

Warzone neemt afscheid van Verdansk, maar wat gebeurt er dan met Rebirth Island? Deze map blijft binnen Warzone Pacific gewoon speelbaar, net als de game modus Plunder. Warzone-spelers kunnen dus blijven kiezen tussen een grote en een kleine map. Caldera is wat grootte betreft immers vergelijkbaar met Verdansk.

Integratie met Vanguard en Vanguard Royale

De integratie van Call of Duty: Vanguard met Warzone Pacific zorgt voor nieuwe mogelijkheden. Alle wapens en operators gaan mee naar Warzone. De huidige set van wapens uit Modern Warfare en Black Ops Cold War blijft gewoon bestaan. Hierdoor groeit het arsenaal binnen de Battle Royale-game flink. De spelers kunnen uit bijna 150 wapens kiezen bij het maken van de beste Warzone loadouts.

Vanguard Royale is dé nieuwe game modus binnen Warzone Pacific. Het doel binnen Vanguard Royale is simpel: als laatste levend overblijven. Naast grondgevechten strijd je binnen deze game modus ook in de lucht! Met vliegtuigen en luchtafweergeschut krijgt deze Battle Royale-game ineens een stuk meer dynamiek. Vanguard Royale is voor iedereen gratis te spelen. Alleen de wapens uit het Tweede Wereldoorlog-tijdperk kunnen gebruikt worden.

warzone-pacific-season-1

De loadout pas later beschikbaar

Direct na je landing cash verzamelen en zo snel mogelijk je favoriete Warzone loadout aanschaffen? Die tactiek kun je uit je hoofd zetten. Het eerste seizoen van Warzone Pacific brengt immers aanpassingen aan de loadout met zich mee. De spelers kunnen nu pas een loadout drop marker kopen ná het eerste in-game loadout drop event. Dit besluit heeft veel stof doen opwaaien binnen de Warzone-community.

Warzone Pacific Season 1 Battle Pass

Het eerste seizoen van Warzone Pacific en Call of Duty: Vanguard heeft natuurlijk ook een eigen battle pass. In deze seizoenspas zijn weer tal van beloningen te vinden, zoals operators, calling cards, emblems, blue prints en nog veel meer. Call of Duty is ook dit seizoen weer volledig geïntegreerd, wat betekent dat je alle progressie in Warzone meeneemt naar de Call of Duty Multiplayer en Call of Duty Zombies.