Artikel

Zo bekijk je jouw Warzone-statistieken

24 april 2021, 12:42

Call of Duty: Warzone is één van de populairste Battle Royale games. Spelers zijn vaan opzoek naar hun statistieken en rank, om te kijken hoe goed ze zijn. Er zijn talloze sites en apps waar je jouw statistieken kan bekijken. Maar welke site is hier nou het beste voor? Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Tracker.gg

Tracker.gg is een site die ontwikkelaar Activision als partner heeft. Op deze site is het mogelijk om jouw statistieken van Warzone te bekijken. Je kunt zien hoeveel wins je hebt gehaald, wat je K/D is, statistieken bekijken van specifieke matches en nog veel meer. Naast dat je jouw Warzone-statistieken kunt bekijken is het ook mogelijk om deze te bekijken van andere Call of Duty games, Fortnite, Valorant en nog veel meer games.

Tracker.gg heeft ook een programma die je kunt downloaden. Hierin is het mogelijk om live statistieken te bekijken, van bijvoorbeeld je teamgenoten en de beste spelers in je lobby. Hier houdt het nog niet op, er is namelijk ook een overlay voor OBS. Met deze overlay is het mogelijk voor streamers om hun statistieken en rank aan hun kijkers te laten zien.

Deze site is zeer makkelijk in gebruik. Je voert je ActivisionID, PlayStation Network, Xbox Live of Battle.net naam in en je statistieken komen zo tevoorschijn! Ook is het mogelijk om je aan te melden met je Battle.net- of Xbox Live-account.

Codstats

Codstats.net is een site waar je jouw statistieken zowel in het spel als buiten het spel kan bekijken. Naast dat je de standaard statistieken hebt, heeft deze site ook aan grafiek waarmee je kan bekijken of je beter wordt of niet. Codstats heeft ook een cheater report functie. Hiermee is het mogelijk om te zien of je tegen een cheater hebt gespeeld, dit systeem kijk naar ongebruikelijk hoge statistieken van de cheater.

Ook Codstats heeft een programma die te downloaden is via Overwolf. Hierin zijn jouw statistieken te zien. Net als Tracker.gg heeft Codstats ook een OBS overlay, hiermee kunnen streamers hun statistieken delen met hun kijkers.

Om je statistieken te bekijken hoef je alleen maar je PlayStation, Xbox of Battle.net naam in te vullen en je statistieken rollen er zo uit.

Call of Duty Companion app

Dit is de officiële app van Call of Duty, deze app is gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store. Met deze app kan overal je statistieken bekijken. Naast algemene informatie is het ook mogelijk om per match te zien hoe goed jij het hebt gedaan. Niet alleen Warzone-statistieken zijn te vinden in de app, ook kan je informatie bekijken van andere Call of Duty games.

Het is niet perse nodig om de app te downloaden, want er is ook een webapp op de Call of Duty website.

De app werkt heel simpel, je logt in met je Activision ID, Battle.net-, PlayStation- of Xbox-account en je kan meteen aan de slag.

Update: Het lijkt erop dat Activision Overwolf app momenteel niet meer toestaat.