Artikel

Dit weten we over Warzone seizoen 4

27 mei 2021, 13:33

Call of Duty Warzone season 3 bracht een hoop nieuwe content. Zo kwam er een nieuwe versie van Verdansk naar het spel, nieuwe wapens, een crossover met Rambo en Die Hard. De Warzone Season 3 Reloaded update is net uit maar spelers kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen. Er is nog niet veel bekend over dit het nieuwe seizoen, maar wij zetten voor jou alles op een rijtje wat je kunt verwachten van Season 4 van Call of Duty Warzone.

Nieuwe wapens Warzone Season 4

Als we kijken naar eerdere seizoensupdates kunnen we naar alle waarschijnlijkheid nieuwe wapens verwachten. De RAAL LMG en CX-9 SMG zitten bijvoorbeeld nog niet in Warzone, deze wapens zijn nu alleen nog maar te verkrijgen in legendary loot crates die verspreid zijn over Verdansk. Dit was eerst ook het geval met de Skyov, maar dit wapen is nu ook toegevoegd aan de loadouts.

Het is mogelijk dat de RAAL LMG en de CX-9 SMG volledig worden toegevoegd aan Warzone in Season 4. We krijgen in ieder geval een honkbalknuppel in het nieuwe seizoen, dat bevestigde de ontwikkelaar zelf. Call of Duty Cold War spelers hebben al toegang tot dit wapen na de Season 3 Reloaded update, Warzone spelers kunnen dit wapen pas gebruiken in Season 4.

Map aanpassingen Warzone Season 4

Met de komst van seizoen 3 kwam een nieuwe versie van Verdansk, Verdansk ’84. Met deze nieuwe map is de kans bijna nihil dat er een nieuwe map komt in het volgende seizoen. Spelers kunnen wel een paar updates verwachten.

Een fast travel-systeem werd eerder gelekt voor Verdansk ‘84. Met dit systeem kunnen spelers door middel van een Red Door zich verplaatsen over de map. Activision heeft spelers gevraagd wat hun favoriete locatie op de map is. Ook legden zij een fast travel-systeem voor bij de spelers, een soortgelijk systeem als de metro in Season 6. Het is daarom mogelijk dat er een fast travel-systeem wordt toegevoegd aan het spel in het nieuwe seizoen.

Omdat de map terug ging naar de jaren 80, een tijd waar het station nog in aanbouw was, is het mogelijk dat het station wordt aangepast naar een versie die verder is opgebouwd.

Battle Pass Warzone Season 4

Elk seizoen komt Warzone met een nieuwe Battle Pass uit. Deze kost spelers 1.000 Call of Duty Points, dit staat gelijk aan 10 euro. De Battle Pass geeft spelers toegang tot wapen blueprints, skins, operators en Call of Duty points. In voorgaande seizoenen kregen spelers een speciale skin voor de Wraith operator. Ook in seizoen 4 kunnen spelers die de Battle Pass uitspelen een speciale skin verwachten.

Release datum Warzone Season 4

Warzone Season 3 Reloaded kwam uit op 20 mei, dit markeerde de helft van seizoen 3. De huidige Battle Pass eindigt op 16 juni dit kan betekenen dat het nieuwe seizoen kort hierna van start gaat. Het nieuwe seizoen wordt mogelijk gelanceerd op 16 of 17 juni. Tot die is het afwachten tot dat activision meer informatie naar buiten brengt over seizoen 4.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen