Artikel

Zo krijgen Fortnite members gratis Spotify

Zo krijgen Fortnite members gratis Spotify

Epic Games gaat drie maanden Spotify Premium weggeven aan leden van de Fortnite Crew. Spelers hoeven niets extra’s te betalen om toegang te krijgen tot de gratis maanden. Leden van de Fortnite Crew kunnen vanaf 22 april hun maanden claimen, en de deal loopt tot 30 juni. Nederland lijkt vooralsnog uitgesloten te zijn van deze actie, maar spelers in België kunnen wel gebruik maken van de aanbieding.

Fortnite Crew is een maandelijks subscription model voor de populaire Battle Royale Game. Hierbij krijgen spelers toegang tot speciale skins en maandelijkse V-Bucks. Nu voegt Epic Games een nieuwe deal in de mix. Iedereen die tussen 22 maart en 22 april een Fortnite Crew abonnement krijgt ook toegang tot de actie. Een belangrijke kanttekening is dat de code alleen werkt voor accounts die nog nooit premium hebben gehad. Spotify accounts die al een premium abonnement hebben kunnen geen gebruik maken van deze actie.

Gratis Spotify activeren

Als je toegang wil krijgen tot de gratis maanden Spotify Premium moet je inloggen in Fortnite. Als je een lidmaatschap van Fortnite Crew hebt staan krijg je een bericht met een code. Deze code kun je gebruiken op de website van Spotify om je gratis maanden premium te verzilveren. Log in met je Spotify account om de code aan je account te koppelen en je gratis maanden te claimen.

spotifycodeverzilveren

De codes worden vanaf 22 april uitgedeeld. Je moet wel op tijd je code verzilveren. De codes zijn tot 1 augustus geldig, dus je hebt een paar maanden om je gratis maanden Spotify Premium te claimen.

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen