Nieuws

Aim assist in Modern Warfare 2 is eenvoudig te verbeteren

Aim assist in Modern Warfare 2 is eenvoudig te verbeteren

Aim assist is eenvoudig te verbeteren in Call of Duty: Modern Warfare 2. Dit hebben verschillende content creators en reguliere spelers reeds ontdekt. De verbetering in de ondersteuning bij het richten lijkt op het eerste oog minimaal, maar kan grote gevolgen hebben.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is 28 oktober gelanceerd. Wereldwijd zijn inmiddels miljoenen gamers met de nieuwe first-person shooter aan de slag gegaan. De meest competitieve spelers willen zo goed mogelijk presteren en daar kunnen instellingen zoals aim assist bij helpen.

Aim assist in Modern Warfare 2

Aim assist is een ondersteuning die spelers helpt bij het richten van een wapen in Call of Duty. Alleen spelers die met een controller spelen, kunnen van deze functie gebruik maken. Dit tot onvrede van een aantal spelers dat van een muis en toetsenbord gebruik maakt.

In Call of Duty: Modern Warfare 2 hebben spelers de keuze uit verschillende instellingen met betrekking tot aim assist. Dit zijn Default, Precision, Focusing en Black Ops. De laatstgenoemde is het sterkste, aldus de bekende content creator JGOD.

Hoewel het om bijzonder kleine verschillen gaat, kiest een groot aantal spelers voor de overstap van het gebruikelijke Default naar Black Ops. Wij hebben beide instellingen getest en kunnen concluderen dat Black Ops inderdaad wat sterker aanvoelt.

Vermoedelijk zijn de beste Call of Duty: Modern Warfare 2 settings voor een groot deel ook voor Call of Duty: Warzone 2 relevant. Het komt immers zelden voor dat ontwikkelaars aanpassingen doorvoeren de grote gevolgen hebben voor instellingen binnen de first-person shooters van Activision.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.