Nieuws

Tijdelijk geen attachment tuning in Modern Warfare 2

Tijdelijk geen attachment tuning in Modern Warfare 2

Attachment tuning is tijdelijk uitgeschakeld in Call of Duty: Modern Warfare 2. Dit heeft Infinity Ward via Twitter laten weten. De ontwikkelaar kondigde de nieuwe functionaliteit enige tijd geleden vol trots aan, maar vlak na de lancering werkt het niet naar behoren.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is op 28 oktober gelanceerd. Talloze spelers over de hele wereld zijn met de Multiplayer, Special Ops en de Campaign aan de slag gegaan. De nieuwe first-person shooter kent door het ontbreken en niet functioneren van een aantal elementen echter een stroeve start.

Tijdelijk geen attachment tuning

Gamers ervaarden problemen met attachment tuning wanneer vijf attachments werden gebruikt. Dit heeft Infinity Ward doen besluiten om de functie tijdelijk uit te schakelen. Wie een afgestemde attachment heeft, moet deze verwijderen en opnieuw selecteren om deze te gebruiken.

Attachment tuning biedt spelers van Call of Duty: Modern Warfare 2 normaliter de mogelijkheid om attachments af te stemmen op hun voorkeuren. Deze geavanceerde functie werd met gejuich ontvangen, maar de vraag is in hoeverre dit daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Verschillende spelers zijn immers tot de conclusie gekomen dat het aanpassen van attachments weinig invloed op de prestaties van een wapen heeft. Volgens metingen van content creators gaat het om verbeteringen die niet met het oog zijn waar te nemen.

De lancering van Call of Duty: Modern Warfare 2 kan in het algemeen op kritiek rekenen. Belangrijke functies ontbreken immers en spelers hopen dat deze zo snel mogelijk, het liefst vóór de introductie van het eerste seizoen, aan het spel worden toegevoegd.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.