Nieuws

Call of Duty League vanaf vanavond te zien op Twitch

Call of Duty League

Vanavond start het Call of Duty League-seizoen van de nieuwste editie van de populaire shooter franchise. Het is echter niet meer via YouTube, maar via Twitch te volgen.

Embedded content: https://twitter.com/CODLeague/status/1598514858172948480

Na lang wachten maakte de CDL vannacht bekend via welke platformen de competitie te volgen gaat zijn. Voorgaande jaren was de CDL exclusief via YouTube te volgen omdat de league daar een partnership mee had. Dat contract was echter niet hernieuwd, waardoor de fanbase zich lange tijd afvroeg waar ze de pro’s online konden bewonderen.

Naast het Twitch-kanaal zijn de wedstrijden ook te volgen op de officiële website van de Call of Duty League. Om te vieren dat het seizoen begint is het voor fans mogelijk om speciale drops te winnen. Deze drops verdien je door gedurende het weekend naar wedstrijden te kijken via Twitch of de website. In de drops kunnen calling cards, vehicle skins of andere cosmetische items zitten. Om kans te maken op de drops is het nodig om je Twitch-account te linken met je Activision-account.

Talent roster

Naast de aankondiging van het platform is ook het talent die de wedstrijden gaat becommentariëren en analyseren bekend gemaakt. Puckett keert terug en neemt de leiding over de analist desk waar hij ondersteunt wordt door Ally en Nameless. Net als vorig seizoen gaat de CDL te werk met caster duo’s. Miles & Chance, Lando & Studyy en Brice & Tunn zijn gedurende het gehele seizoen te horen. Fan favorites Maven & Merk zijn er alleen bij de LAN-evenementen bij en laten dus nog even op hun wachten.

Embedded content: https://twitter.com/CODLeague/status/1598376632913379328

Start van het seizoen

Vanavond om 21.00 begint de eerste fase van het CDL-seizoen. In de eerste wedstrijd nemen Atlante Faze en Boston Breach het tegen elkaar op. hierna volgen OpTic Texas tegen Minnesota Rokkr, Las Vegas Legion tegen LA Thieves en als laatst La Guerillas tegen Seattle Surge.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le Haen