Nieuws

'Modern Warfare 2 in december een weekend gratis te spelen'

'Modern Warfare 2 in december een weekend gratis te spelen'

De Multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 is naar verluidt in december gratis te spelen. Dit weet de doorgaans betrouwbare Tom Henderson op de website insider-gaming.com te melden. Activision organiseert dit soort evenementen al jaren om nieuwe spelers warm te maken voor hun first-person shooter.

Call of Duty: Modern Warfare 2 werd bijna een maand geleden gelanceerd. De nieuwe titel bleek een regelrechte hit en werd in de eerste weken de snelst verkopende game ooit binnen de franchise. Nu het eerste seizoen van de nieuwste iteratie inmiddels is begonnen, acht de uitgever het tijd om het eerste gratis weekend te organiseren.

Embedded content: https://twitter.com/TomHenderson_/status/1595740094375280640

Gratis Multiplayer weekend

Volgens de gerenommeerde insider is de Multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 vanaf 15 december een aantal dagen gratis te spelen. Het evenement zou tot 18 of 19 december duren, afhankelijk van de tijdzone.

Het gratis Multiplayer weekend vormt voor spelers van Call of Duty: Warzone 2 een uitgelezen mogelijkheid om hun favoriete wapens, attachments en camo's vrij te spelen. Kleine maps, zoals Shipment en Shoot House stellen spelers in staat om ervaringspunten (XP) in rap tempo binnen te halen.

Voorafgaand aan dit weekend staat de mid-season update van het eerste seizoen gepland. Zowel Call of Duty: Modern Warfare 2 als Call of Duty: Warzone 2 wordt dan van nieuwe content voorzien. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat Activision, Infinity Ward en Raven Sofware exact van plan zijn.

Hoewel Tom Henderson als een betrouwbare bron geldt, moet onthouden worden dat het hier slechts om een gerucht gaat. Mocht deze informatie kloppen, dan mogen spelers binnen afzienbare tijd een officiële aankondiging van dit evenement verwachten.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.