Nieuws

Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft een Nuke

Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft een Nuke

De Nuke is terug binnen Call of Duty: Modern Warfare 2. Dit blijkt uit beelden die kort na de lancering van het spel in Nieuw-Zeeland op Twitter circuleren. De prestitieuze killstreak is anders dan de Nuke die in 2009 binnen de franchise werd geïntroduceerd.

Call of Duty: Modern Warfare 2 staat op het punt om gelanceerd te worden. Gamers in Nieuw-Zeeland en Australië hebben inmiddels toegang tot de nieuwe first-person shooter. Nederlandse spelers kunnen vermoedelijk op 28 oktober tussen 01:00 en 06:00 voor het eerst met het spel aan de slag.

Nuke in Call of Duty: Modern Warfare 2

De Nuke is een onzichtbare killstreak in Call of Duty: Modern Warfare 2. Dit betekent dat je drie reguliere killstreaks selecteert en de Nuke altijd geactiveerd is.

Nadat je 30 tegenstanders hebt uitgeschakeld, kan je de Nuke activeren. Naar verluidt gaat het hier om kills die buiten killstreaks om worden gemaakt. Bovenstaande beelden laten zien dat de Nuke ervoor zorgt dat de wedstrijd eindigt. Dit komt wél overeen met de gelijknamige killstreak uit 2009.

Het behalen van een Nuke is niet voor iedereen weggelegd. Maar, met de juiste settings en het in acht nemen van een aantal belangrijke tips, kom je een heel eind. Het gebruiken van de beste Call of Duty: Modern Warfare 2 wapens gaat ongetwijfeld helpen.

Normaliter kunnen spelers binnen de leaderboards en in het barracks-menu bijhouden wat hun hoogste killstreak is. Echter, deze functionaliteiten ontbreken tot op heden. Vermoedelijk wordt dit in een later stadium aan het spel toegevoegd.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.