Nieuws

Modern Warfare 2 operator verkrijgbaar bij Burger King

Modern Warfare 2 operator verkrijgbaar bij Burger King

Fans van Call of Duty: Modern Warfare 2 kunnen een unieke operator krijgen bij Burger King. Op de website van de keten van internationale fastfoodrestaurants valt te lezen dat je bij het bestellen van een speciaal menu een operator skin of een Double XP Token ontvangt.

De gekte rondom Call of Duty: Modern Warfare 2 is losgebarsten. Op 28 oktober wordt de nieuwe first-person shooter gelanceerd. Reclames op de televisie, adembenemende trailers en acties in samenwerking met externe partijen, zoals Burger King maken wereldwijd talloze gamers enthousiast voor de game.

Burger Town operator in Modern Warfare 2

Een groot aantal spelers ziet zichzelf in Call of Duty: Modern Warfare 2 of Call of Duty: Warzone 2 al rondlopen met de Burger Town operator skin. In bovestaande tweet van CharlieINTEL is te zien hoe de skin er in het spel uitziet.

Op de website van Burger King is meer aanvullende informatie over de actie te vinden. Je vindt een overzicht van alle deelnemende locaties in Nederland en leest wat je in het menu kan verwachten. De actie gaat op 25 oktober van start en eindigt op 28 november.

Burger King is niet de enige externe partij waarmee Activision samenwerkt om de lancering van Call of Duty: Modern Warfare 2 te promoten. Gelijkwaardige acties vinden in andere landen bij Little Ceasars, Pappa John's en Mountain Dew plaats.

De unieke operator skin is dus ook in Call of Duty: Warzone 2 te gebruiken. Deze nieuwe battle royale wordt op 16 november gelanceerd en is voor iedereen gratis te spelen. De game wordt volledig met Call of Duty: Modern Warfare 2 geïntegreerd.

Anoniem
AnoniemRedacteurSchrijft graag onder een andere naam