Nieuws

Alle bonussen voor PlayStation-spelers in Modern Warfare 2

Alle bonussen voor PlayStation-spelers in Modern Warfare 2

PlayStation-spelers ontvangen exclusieve bonussen in Call of Duty: Modern Warfare 2. Deze voordelen zijn een gevolg van de overeenkomst tussen Activision en Sony. Ook in voorgaande iteraties ontvingen PlayStation-spelers bonussen die andere spelers niet kregen.

De servers van Call of Duty: Modern Warfare 2 zijn live. Dat betekent dat wereldwijd miljoenen fans met het nieuwe spel aan de slag gaan. De first-person shooter bevat onder andere een Campaign, Multiplayer en Special Ops.

Exclusieve bonussen

PlayStation-spelers ontvangen vijf exclusieve bonussen. Om te beginnen kan deze groep rekenen op vijf tier skips wanneer zij een battle pass aanschaffen. Deze seizoenspas zit vol met cosmetische in-game voorwerpen en wordt bij aanvang van het eerste seizoen gelanceerd.

Verder ontangen PlayStation-spelers 25% meer ervaring (XP) voor hun wapens wanneer ze in een party spelen. Dit zorgt ervoor dat spelers wapens aanzienlijk sneller levelen en daardoor attachments eerder vrijspelen. Het behalen van weapon camo's wordt hierdoor ook makkelijker.

Wie in het bezit is van Sony's spelcomputer kan ook op periodieke combat packs rekenen. Dit zijn een soort cadeaus waar een operator, blueprint of een ander cosmetisch voorwerp in kan zitten. Tot slot ontvangt deze groep twee extra loadouts én kan men genieten van maandelijkse evenementen waarmee meer XP verdiend kan worden.

Op 16 november wordt Call of Duty: Warzone 2 uitgebracht, de nieuwe battle royale. Het is op dit moment onduidelijk of binnen dit spel ook exclusieve bonussen voor PlayStation actief zijn.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.