Nieuws

Ranked Play in 2023 naar Modern Warfare 2

Ranked Play in 2023 naar Modern Warfare 2

Ranked Play wordt in 2023 aan Call of Duty: Modern Warfare 2 toegevoegd. Zo heeft Treyarch woensdagavond via Twitter bekend gemaakt. De competitieve playlist valt de laatste twee jaar in de smaak bij de meest fanatieke spelers. Met de aankondiging kan de ontwikkelaar dan ook op positieve reacties rekenen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is op 28 oktober gelanceerd. De nieuwste iteratie heeft een levenscyclus van twee jaar en het is aan de ontwikkelaars om de spelers gedurende deze periode te vermaken. Onder andere Ranked Play moet daarvoor gaan zorgen.

Ranked Play in 2023 naar Modern Warfare 2

Ranked Play is een competitieve playlist waarin de Call of Duty League als leidraad genomen wordt. Reguliere spelers gaan volgens de officiële regels van de professionele competitie met elkaar de strijd aan.

In Call of Duty: Modern Warfare 2 bevat Ranked Play de drie competitieve modi Hardpoint, Search & Destroy en Control, aldus Treyarch. Spelers worden op basis van hun zichtbare Skill Rating ingedeeld in een Skill Division. De allerbeste spelers zijn te zien in de top 250 en wie een seizoen lang goed weet te presteren, kan op in-game beloningen rekenen.

Treyarch heeft nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt. Echter, de aankondiging doet vermoeden dat het tweede seizoen het startschot voor Ranked Play gaat vormen. Dit seizoen gaat omstreeks de derde week van januari van start.

Vanaf de start van Season 1 kunnen spelers alvast oefenen middels de CDL Moshpit, een playlist met Hardpoint, Search & Destroy en Control, waarin alle regels van de Call of Duty League van kracht zijn.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.