Nieuws

'Modern Warfare 2 krijgt een Rocket League-achtige modus'

'Modern Warfare 2 krijgt een Rocket League-achtige modus'

In de nabije toekomst wordt Call of Duty: Modern Warfare 2 mogelijk met een Rocket League-achtige game modus verrijkt. Dit weet de doorgaans betrouwbare Tom Henderson op de website insider-gaming.com te melden. De game modus zou in het teken staan van het wereldkampioenschap voetbal in Qatar.

Call of Duty: Modern Warfare 2 werd bijna een maand geleden gelanceerd. Inmiddels heeft het door Infinity Ward ontwikkelde spel al een eerste grote update gekregen en de volgende laat niet lang op zich wachten. De door Rocket League geïnspireerde game modus zou immers onderdeel zijn van een in-game evenement genaamd Modern Warfare FC.

Rocket League game modus

Volgens de insider Tom Henderson gaat de Rocket League-achtige game modus CODball heten. Gelekte beelden zouden aantonen dat spelers op kleine voertuigen achter een bal aanrijden om deze vervolgens in het doel van de tegenstander te schieten. Het is nog niet duidelijk met hoeveel spelers CODball gespeeld wordt.

Uitgever Activision heeft nog geen officiële datum voor CODball of Modern Warfare FC gedeeld. Het wereldkampioenschap voetbal in Qatar is echter al begonnen, dus het lijkt erop dat spelers van Call of Duty: Modern Warfare 2 niet lang meer hoeven te wachten.

In een eerder stadium werd duidelijk gemaakt dat drie populaire voetballers binnenkort als operator in Call of Duty: Modern Warfare 2 en Call of Duty: Warzone 2 te verkrijgen zijn. Neymar wordt op 21 november toegevoegd, Pogba is 25 november aan de beurt en Messi kan vanaf 29 november aangeschaft worden.

Het is op het moment van schrijven onduidelijk of Modern Warfare FC ook nieuwe content naar de battle royale brengt. Vermoedelijk verschaffen de uitgever en ontwikkelaars daar deze week meer informatie over.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.