Nieuws

'Shoothouse en Shipment keren terug in Modern Warfare 2'

'Shoothouse en Shipment keren terug in Modern Warfare 2'

Naar verluidt wordt Call of Duty: Modern Warfare 2 op 16 november met de populaire maps Shoothouse en Shipment verrijkt. Dit weten verschillende insiders en leakers op Twitter te melden. Beide maps worden gezien als dé plek om wapens te levelen en attachments vrij te spelen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is op 28 oktober gelanceerd. In de eerste weken hebben spelers de tijd gekregen om het spel te leren kennen. Maar, wanneer op 16 november het eerste seizoen begint, gaat de nieuwste iteratie écht van start. Mogelijkerwijs met twee 'nieuwe' maps.

Shoothouse en Shipment in Modern Warfare 2

Geen enkele gamer twijfelde over het feit of Shoothouse en Shipment in Call of Duty: Modern Warfare 2 te spelen zouden zijn. Met name Shipment was immers in voorgaande iteraties steevast onderdeel van de actieve playlists.

Beide maps vormen voor spelers van Call of Duty: Warzone 2 de ideale plek om hun wapens levelen en attachments vrij te spelen. Door de grootte van de maps gaat dit namelijk bijzonder snel. Ook voor het doorlopen van de verschillende Camo Challenges zijn beide maps uitermate geschikt.

Season 1 is het eerste moment waarop de nieuwste iteraties van de franchise van nieuwe content worden voorzien. Uitgever Activision activeert vanaf 16 november de battle pass en Seasonal Prestige. Het is op dit moment niet duidelijk of de maps in de reguliere rotatie worden opgenomen of een aparte playlist krijgen. Dat laatste ligt echter voor de hand.

Call of Duty: Warzone 2 wordt op 16 november gelanceerd. De battle royale wordt volledige met de Multiplayer geïntegreerd.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.