Nieuws

Zo ontvang je Call of Duty: Modern Warfare 2 Twitch Drops

Zo ontvang je Call of Duty: Modern Warfare 2 Twitch Drops

Call of Duty: Modern Warfare 2 Twitch Drops zijn in-game voorwerpen die je kan verdienen door simpelweg naar je favoriete content creator op Twitch.tv te kijken. Handig toch? Wij leggen je uit wat je moet doen om op de beloningen aanspraak te maken.

Na maanden wachten staat Call of Duty: Modern Warfare 2 eindelijk voor de deur. Infinity Ward heeft de game van voldoende content, zoals Multiplayer, Special Ops, Raids en DMZ voorzien. Om de game in stijl te spelen, biedt activision de mogelijkheid om Twitch Drops in de wacht te slepen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Twitch Drops

De Call of Duty: Modern Warfare 2 Twitch Drops zijn vanaf 28 oktober tot en met 6 november te verdienen. Spelers moeten hun Twitch-account koppelen aan hun Activision-account om de beloningen in de wacht te slepen. Vervolgens moet er voor een bepaalde periode naar een content creator gekeken worden die de Twitch Drops geactiveerd heeft. Het gaat om de volgende beloningen:

  • 15 minuten: Medallion 141 Weapon Charm
  • 30 minuten: Death’s Angel Calling Card and Emblem
  • 45 minuten: Something In My Teeth Weapon Sticker
  • 60 minuten: Watchdog 141 Weapon Blueprint

Vermoedelijk zijn er de komende twee jaar meer Call of Duty: Modern Warfare 2 Twitch Drops actief. Het loont dus om de berichtgeving van de officiële Call of Duty- en Activision-kanalen in de gaten te houden.

Wil je een vliegende start maken in deze nieuwe first-person shooter? Wij hebben de beste Call of Duty: Modern Warfare 2 tips voor je op een rij gezet. Met deze tips bereid jij je tevens voor op de komst van de nieuwe battle royale Call of Duty: Warzone 2 op 16 november.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.