Artikel

Speel deze Call of Duty: Warzone 2 attachments vrij

Speel deze Call of Duty: Warzone 2 attachments vrij

Het vrijspelen van de beste Call of Duty: Warzone 2 attachments is belangrijk. Loadouts spelen immers een cruciale rol in de battle royale van Call of Duty. Wij hebben daarom de beste universele en Weapon Platform specifieke attachments voor je op een rij gezet.

Call of Duty: Warzone 2 is de nieuwe battle royale van de franchise. Met meer dan 100 spelers tegelijk ga je de strijd aan om als laatste in leven te blijven. Je moet zien te overleven in grote steden, kleine(re) dorpen, industriële gebieden en havens op de nieuwe map Al Mazrah.

Het spel is volledig geïntegreerd met Call of Duty: Modern Warfare 2. Dit betekent dat alle wapens en toebehoren van de multiplayer ook in de battle royale te gebruiken zijn. We vertellen je alles wat je moet weten over de beste Call of Duty: Warzone 2 attachments.

warzone-2-attachments

Call of Duty: Warzone 2 attachments

Of je nu start met de multiplayer of battle royale, attachments zijn belangrijk om vrij te spelen. Zorg er daarom voor dat je onderstaande toebehoren voor je wapens zo snel mogelijk vrijspeelt om de beste Call of Duty: Warzone 2 loadouts te creëren.

 • VX Pineapple - 556 Icarus level 14
 • Merc Foregrip - TAQ-V level 6
 • FSS Sharkfin 90 - M4 level 6
 • Harbinger D20 - STB 556 level 18
 • Komodo Heavy - Lachmann-556 level 18
 • XTEN Grip - M4 level 16
 • Sakin ZX Grip - M4 level 8
 • TrueTac Grip - Vaznev-9K level 10
 • 5.56 High Velocity - STB 556 level 7
 • VLK 4.0x Optic - Kastov 762 level 4

Bovenstaande attachments zijn op een groot aantal wapens of enkele belangrijke wapens te gebruiken. Daarom loont het om zo snel mogelijk toegang tot deze toebehoren te krijgen. De VX Pineapple is een universele underbarrel waarmee je een assault rifle makkelijk kan controleren. Hetzelfde geldt voor de Merc Foregrip.

De FSS Sharkfin 90 is een handige attachment die geen nadelen heeft. Vervolgens is zowel de Harbinger D20 als de Komodo Heavy een muzzle die op elke assault rifle gebruikt kan worden en waarmee je meer controle over je wapen krijgt.

Wie op zoek is naar meer mobiliteit, kan de XTEN Grip goed gebruiken. Ga je liever voor meer controle, kies dan de Sakin ZX Grip. Beide attachments zijn relatief snel vrij te spelen. De TrueTac Grip is ook een goede attachment. Deze gebruik je binnen het Kastov Weapon Platform.

Tot slot zijn de 5.56 High Velocity kogels een must om te gebruiken wanneer je gevechten op lange afstanden aangaat. Hetzelfde geldt voor de VLK 4.0x Optic, dit vizier is op elke assault rifle te gebruiken.

call-of-duty-modern-warfare-camo-challenges

Hoe gebruik je attachments?

Attachments werken anders dan voorheen in de vernieuwde Gunsmith. Ieder primair wapen, zoals een assault rifle, submachine gun, light machine gun, battle rifle, shotgun, sniper rifle en marksman rifle kan uitgerust worden met verschillende soorten attachments:

 • Attachments specifiek voor één wapen
 • Attachments specifiek voor een Weapon Platform
 • Universele attachments

Om verschillende toebehoren te gebruiken, kan het voorkomen dat je met specifieke wapens moet spelen. Wil je bijvoorbeeld de VX Pineapple gebruiken, dan moet je level 14 met de 556 Icarus bereiken.

Sommige attachments zijn alleen te gebruiken op wapens van hetzelfde Weapon Platform. Een Weapon Platform kan gezien worden als een soort familie van wapens. Strijdtuig dat van dezelfde maker afkomt en daardoor dezelfde attachments kan gebruiken.

Om over de beste loadouts in Call of Duty: Warzone 2 te beschikken, is het dus van belang dat je met een groot aantal verschillende wapens speelt. Zo krijg je toegang immers toegang tot meer attachments. Het vrijspelen van deze toebehoren doe je bij voorkeur in Call of Duty: Modern Warfare 2.

Mocht je niet over de multiplayer van Call of Duty beschikken, dan zijn er alsnog legio mogelijkheden om je wapens zo snel mogelijk in de battle royale te levelen.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.