Nieuws

Gratis Call of Duty: Warzone 2 combat pack voor PlayStation

Gratis Call of Duty: Warzone 2 combat pack voor PlayStation

Net als voorgaande jaren kunnen PlayStation-spelers genieten van exclusieve content in hun favoriete first-person shooter. Vanaf nu is het mogelijk om de Call of Duty: Warzone 2 Season 1 combat pack te downloaden. Daarmee krijgt deze doelgroep toegang tot een nieuwe operator skin.

De lancering van Call of Duty: Warzone 2 is een groot succes gebleken. In een recordtijd landden meer dan 25 miljoen spelers in Al Mazrah. De komende periode gaan de battle royale en Call of Duty: Modern Warfare 2 ongetwijfeld van nieuwe cosmetische content voorzien worden.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=q_effT1ZIDE

Call of Duty: Warzone 2 combat pack

Bovenstaande trailer van de combat pack laat zien dat PlayStation-spelers van voldoende cosmetische in-game voorwerpen voorzien worden. Alle voorwerpen zijn in de verschillende onderdelen van Call of Duty: Warzone 2 en Call of Duty: Modern Warfare 2 te gebruiken. Het volgende is onderdeel van de combat pack:

  • Oni Tactical: operator skin
  • Oni Revenger: blueprint
  • Oni Oracle: blueprint
  • Demon Fang: charm
  • Fractal Demon: emblem
  • Welcome Death: sticker
  • Sony Oni: calling card

Om deze combat pack te bemachtigen, moeten spelers een PlayStation Plus lidmaatschap hebben. Met dit lidmaatschappen moet naar de in-game store binnen Call of Duty genavigeerd worden. Vervolgens helemaal onderaan de pagina de combat pack voor Season 1.

PlayStation is al bijna een decennium lang de officiële partner van Call of Duty. Dit samenwerkingsverband resulteert in het feit dat bèta's, cosmetische voorwerpen en andere in-game beloningen (gedurende en bepaalde periode) exclusief voor PlayStation-gebruikers beschikbaar zijn.

De mogelijke overname van uitgever Activision Blizzard door Microsoft brengt dit samenwerkingsverband in gevaar. Sony, het moederbedrijf van PlayStation, vreest dat een eventuele overname in de toekomst het einde van Call of Duty op PlayStation betekent.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.