Nieuws

De eerste Call of Duty: Warzone 2 DMZ gameplay beelden

De eerste Call of Duty: Warzone 2 DMZ gameplay beelden

In de nacht van 9 op 10 november zijn de eerste Call of Duty: Warzone 2 DMZ gameplay beelden op het internet verschenen. Tijdens een door Infinity Ward georganiseerd evenement kregen verschillende content creators immers de mogelijkheid om de nieuwe game modus te spelen en beelden te delen.

Call of Duty: Warzone 2 wordt volgende week op 16 november wereldwijd gelanceerd. Het spel is volledig gratis te spelen en wordt geïntegreerd met Call of Duty: Modern Warfare 2. De nieuwe battle royale wordt met verschillende frisse elementen verrijkt, maar de meeste ogen zijn gericht op de nieuwe game modus DMZ.

DMZ in Call of Duty: Warzone 2

Activision kondigde enkele maanden geleden de komst van DMZ aan. Deze toen nog mysterieuze game modus zou de harten van de gamers in rap tempo moeten veroveren. In de bovenstaande video laat YouTuber WhosImmortal enkele beelden, gepaard met de nodige uitleg, van het evenement zien.

DMZ is een extractie game modus die in de meeste aspecten vergelijkbaar is met de populaire first-person shooter Escape from Tarkov. Spelers worden in DMZ uitgedaagd om verschillende missies en opdrachten te voltooien. Uiteindelijk moet de Call of Duty: Warzone 2 map Al Mazrah in levende lijve verlaten worden.

De nieuwe game modus is meer tactisch van aard. Dat is bijvoorbeeld terug te zien in het 'loot'-systeem waarin een groot aantal voorwerpen op verschillende manieren gevonden kan worden. Spelers kunnen er ook voor kiezen om overtollige voorwerpen bij The Shop te verkopen.

Activision deelt in een later stadium meer informatie over DMZ. De game modus is naar verluidt volledig gratis te spelen binnen Call of Duty: Warzone 2.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.