Nieuws

Call of Duty: Warzone 2 bevat een 'Find a Party'-functie

Call of Duty: Warzone 2 bevat een 'Find a Party'-functie

Call of Duty: Warzone 2 lanceert met 'Find a Party', zo valt te lezen in de meest recente blogpost op de website van de franchise. Deze functie moet het voor spelers makkelijker maken om gelijkgestemden te vinden waarmee ze samen ten strijde kunnen trekken in de nieuwe battle royale.

Voorafgaand aan de lancering van Call of Duty: Warzone 2 maken uitgever Activision en ontwikkelaars Infinity Ward en Raven Software mondjesmaat meer duidelijk over de functionaliteiten binnen hun nieuwe spel. De ontwikkelaars hebben verschillende zogeheten quality of life elementen toegevoegd.

Find a Party in Call of Duty: Warzone 2

In Call of Duty: Warzone 2 is het mogelijk om spelers met dezelfde speelstijl te zoeken. Dit wordt mogelijk gemaakt door Find a Party. Deze functie kan gebruikt worden nadat spelers een modus hebben geselecteerd en in de lobby zijn beland.

Bij het zoeken van nieuwe teamgenoten kunnen spelers een aantal voorkeuren aangeven. Bij communicatiestijl kan bijvoorbeeld Voice Chat, Text Chat of Ping geselecteerd worden. Ook kan men een taal selecteren en bij speelstijl kiezen uit Competitive, Objective, Casual en High Kills.

Wanneer alles is ingevuld, zoekt het spel spelers die bij elkaar passen. Met het toevoegen van deze functie laten de ontwikkelaars zien geluisterd te hebben naar de feedback van spelers. De roep om het herintroduceren van het sociale aspect van Call of Duty was immers groot.

Call of Duty: Warzone 2 wordt op woensdag 16 november om 19:00 uitgebracht. Het spel is volledig met de Multiplayer en Special ops van Call of Duty: Modern Warfare 2 geïntegreerd. Beide spellen spelen zich in hetzelfde universum af.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.