Nieuws

Call of Duty: Warzone 2 launch trailer gedeeld

Call of Duty: Warzone 2 launch trailer gedeeld

Activision heeft zojuist de Call of Duty: Warzone 2 launch trailer gedeeld. De nieuwe battle royale van de uitgever staat op het punt om te lanceren en middels deze nieuwe beelden krijgen gamers een overzicht van hetgeen het spel te bieden heeft.

Nadat Call of Duty: Warzone 2 enkele maanden geleden werd aangekondigd, wordt het spel op 16 november uitgebracht. Ontwikkelaars Infinity Ward en Raven Software hebben de battle royale volledig met de nieuwe first-person shooter Call of Duty: Modern Warfare 2 geïntegreerd.

Call of Duty: Warzone 2 launch trailer

Gelijktijdig met de bovenstaande launch trailer heeft Activision nieuwe informatie in een blogpost gedeeld. De uitgever geeft een opsomming van een groot deel van de vernieuwende elementen binnen de battle royale. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwe werking van loadouts, het kleiner worden van de cirkel en interrogation.

Call of Duty: Warzone 2 speelt zich op Al Mazrah af. Dit fictieve gebied in het Midden-Oosten zit vol met moderne, stedelijk gebieden, industriële locaties, kleine dorpen, vliegvelden, havens en andere locaties waar spelers opzoek kunnen gaan naar wapens, geld en andere bruikbare voorwerpen.

Gamers die zich goed op Call of Duty: Warzone 2 willen voorbereiden, kunnen het nieuwe spel vanaf maandag 14 november om 19:00 downloaden. Hetzelfde geldt voor de nieuwe content die voor de Multiplayer en Special Ops binnen Call of Duty: Modern Warfare 2 ontwikkeld wordt.

Het spel is op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC volledig gratis te spelen. De uitgevers voorzien de battle royale periodiek van nieuwe content.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.