Nieuws

Call of Duty: Warzone 2 bevat een Nuke

Call of Duty: Warzone 2 bevat een Nuke

Een Nuke maakt naar verluidt onderdeel uit van Call of Duty: Warzone 2. Dit weten verschillende nieuwswebsites en insiders te melden. De prestigieuze killstreak is niet altijd te bemachtigen en vormt zelfs voor de meest vaardige spelers een flinke uitdaging.

Op 16 november om 19:00 gaan wereldwijd talloze spelers met Call of Duty: Warzone 2 aan de slag. De nieuwe battle royale wordt volledig met Call of Duty: Modern Warfare 2 geïntegreerd. Ook in de Multiplayer van de populaire first-person shooter is het mogelijk om een Nuke te behalen.

Call of Duty: Warzone 2 bevat een Nuke

Eerder deze week werden content creators en professionele Call of Duty-spelers uitgenodigd om Call of Duty: Warzone 2 en de nieuwe game modus DMZ te testen. In navolging op dat evenement werd door Activision nieuwe informatie over de battle royale gedeeld.

Wat niet door de uitgever, maar door nieuwswebsites en insiders, zoals CharlieINTEL en TheGhostOfHope werd vermeld, is dat het naar verluidt mogelijk is om een Nuke te behalen in de nieuwe battle royale. Volgens de eerstgenoemde website is de Nuke alleen op specifieke manieren te behalen en is dit ook nog eens extreem moeilijk.

In de Multiplayer van Call of Duty is de Nuke de meest prestigieuze killstreak. Door ongeveer 30 tegenstanders uit te schakelen, krijgen spelers de mogelijkheid om een soort tactische atoombom op de map te laten vallen, waardoor de wedstrijd eindigt.

Hoe de Nuke precies in zijn werking gaat, is nog even afwachten. Enkele dagen na de Call of Duty: Warzone 2 release zal ongetwijfeld meer duidelijk worden over de atoombom die Al Mazrah doet verdwijnen.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.