Nieuws

Zo verdien je een Nuke in Call of Duty: Warzone 2

Zo verdien je een Nuke in Call of Duty: Warzone 2

Niet lang nadat Call of Duty: Warzone 2 werd uitgebracht werd de eerste Nuke gelanceerd. Deze imposante nucleaire bom maakt in één klap een einde aan het spel en voorziet daarmee het lancerende team van de overwinning. Wij leggen je uit hoe je de Nuke verdient.

In zowel Call of Duty: Warzone 2 als Call of Duty: Modern Warfare 2 is het mogelijk om een Nuke te verdienen. Hoewel de twee nucleaire bommen hetzelfde resultaat hebben, worden ze toch op een andere manier behaald. In de battle royale wordt immers meer dan het behalen van een killstreak van je verwacht.

De Call of Duty: Warzone 2 Nuke

Het behalen van de Nuke in Call of Duty: Warzone 2 is allesbehalve een makkelijke opgave. Spelers moeten om te beginnen vijf wedstrijden op rij als laatste in leven blijven en daarmee de overwinningen in de wacht slepen.

Vervolgens moet in de zesde wedstrijd het Champions Quest contract gevonden en geactiveerd worden. Daarna worden spelers uitgedaagd om drie nucleaire elementen op te sporen. Deze liggen verspreid over Al Mazrah, de nieuwe Call of Duty: Warzone 2 map.

Wanneer deze elementen verzameld zijn, krijgen de spelers na verloop van tijd de melding 'Bomb Site Revealed'. Vanaf dat moment kunnen de elementen op die betreffende locatie geplaatst worden om de Nuke te lanceren. De nucleaire bom wordt geactiveerd en moet gedurende vijf minuten verdedigd worden. Samenvattend moeten de volgende stappen ondernomen worden:

  1. Win vijf Call of Duty: Warzone 2-wedstrijden achter elkaar
  2. Ga op zoek naar het Champions Quest contract en start deze
  3. Verzamel de drie nucleaire elementen
  4. Plaats alle elementen na melding 'Bomb Site Revealed'
  5. Activeer de Nuke en verdedig deze

Het lanceren van de Nuke in Call of Duty: Warzone 2 is een hele opgave. Derhalve is het verstandig je goed voor te bereiden wanneer je deze prestigieuze bom wil laten ontploffen. Exact weten wat je moet doen? Bekijk dan de bovenstaande video.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.