Nieuws

Zo zien Messi, Neymar en Pogba eruit in Call of Duty

Zo zien Messi, Neymar en Pogba eruit in Call of Duty

Activision heeft de operators van stervoetballers Messi, Neymar en Pogba in Call of Duty onthuld. Het drietal is tegen betaling te verkrijgen in de nieuwste iteraties van de franchise en wordt in het kader van het evenement Modern Warfare FC aan de spellen toegevoegd.

November is een interessante maand voor gamers én voetballiefhebbers. Call of Duty: Modern Warfare 2 is immers inmiddels gelanceerd en ook Call of Duty: Warzone 2 laat niet lang meer op zich wachten. Daarnaast start het wereldkampioenschap voetbal later deze maand in Qatar. In het kader van dit toernooi brengt Activision Messi, Neymar en Pogba als operators naar de franchise.

Messi, Neymar en Pogba in Call of Duty

Het klinkt misschien als een gekke combinatie, maar Lionel Messi, Neymar Jr. en Paul Pogba zijn vanaf November in Call of Duty: Modern Warfar 2 en Call of Duty: Warzone 2 te verkrijgen. Gamers moeten een operator bundel aanschaffen om de voetballers aan hun arsenaal toe te voegen.

Neymar wordt op 21 november geïntroduceerd en Pogba volgt vier dagen later op 25 november. Messi is als laatste op 29 november te bemachtigen. De bundels gaan naar verluidt 2400 COD Points per stuk kosten, wat gelijk staat aan ongeveer 20 euro.

De operators zijn volgens Activision onderdeel van het evenement Modern Warfare FC. Naar men zegt kunnen spelers binnen dit evenement met een nieuwe limited time modus genaamd CODBall aan de slag. Komende weken verschaft de uitgever meer duidelijkheid over dit evenement.

De introductie van de voetballers is niet de eerste crossover binnen Call of Duty. Enige tijd geleden werd immers ook Arnold Schwarzenegger in de vorm van Terminator aan de first-person shooter toegevoegd.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.