Nieuws

Call of Duty: Warzone 2 preload start vandaag

Call of Duty: Warzone 2 preload start vandaag

Het is vanaf vandaag mogelijk om Call of Duty: Warzone 2 te downloaden. Activision en Infinity Ward willen gamers middels een preload de mogelijkheid bieden om zich optimaal op de lancering voor te bereiden. De battle royale is volledig gratis te spelen.

Enkele weken geleden werd Call of Duty: Modern Warfare 2 uitgebracht. Het was al geruime tijd duidelijk dat naast de premium titel ook een nieuwe battle royale zou worden gelanceerd. Beide games spelen zich in hetzelfde universum af en worden met elkaar geïntegreerd.

Embedded content: https://twitter.com/CallofDuty/status/1590402892967849984

Call of Duty: Warzone 2 preload

Het vroegtijdig downloaden van Call of Duty: Warzone 2 is vanaf maandag 14 november om 19:00 mogelijk. Naar verluidt heeft de game een bestandsgrootte van ongeveer 115GB. Gecombineerd met Call of Duty: Modern Warfare 2 komt dit om ruim 200GB uit.

Eenieder die de nieuwe battle royale op PC wil spelen, doet er verstandig aan om de systeemeisen voor de PC door te nemen. Het is dit jaar mogelijk om in Call of Duty via de platformen battle.net en Steam de strijd aan te gaan.

Vanaf woensdag 16 november om 19:00 kunnen gamers eindelijk met Call of Duty: Warzone 2 aan de slag. De game introduceert nieuwe functionaliteiten, zoals gevechten in- en rondom water, meer geavanceerde interacties met voertuigen en door AI-gedreven strongholds. Dit alles gebeurt op de nieuwe map Al Mazrah.

De lancering van de nieuwe battle royale vormt ook het startschot van Season 1. Bij aanvang en in de loop van het eerste seizoen worden beide nieuwe games van frisse content voorzien. Tot slot kunnen spelers ook komende jaren in-game beloningen vrijspelen middels de seizoenspas.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.