Nieuws

Call of Duty: Warzone 2 servers zijn nu live

Call of Duty: Warzone 2 servers zijn nu live

De Call of Duty: Warzone 2 servers zijn nu officieel live. Na maanden wachten kunnen gamers over de hele wereld vandaag met de nieuwe battle royale van Call of Duty aan de slag. De gratis game is gelanceerd met een gloednieuwe map en een groot aantal frisse functionaliteiten.

Middels adembenemende reclames op televisie en imposante trailers op het internet wist uitgever Activision de laatste maanden een gekte te creëren rondom Call of Duty: Modern Warfare 2 en Call of Duty: Warzone 2. De eerstgenoemde werd op 28 oktober gelanceerd. De battle royale is nu aan de beurt.

Call of Duty: Warzone 2 gaat vanavond live

Het was al geruime tijd bekend dat Call of Duty: Warzone 2 op 16 november om 19:00 Nederlandse tijd gelanceerd zou worden. De nieuwe battle royale kan dus eindelijk gespeeld worden. Gamers kunnen volgens de uitgever en ontwikkelaars op grote hoeveelheden content rekenen.

In Call of Duty: Warzone 2 is het nog altijd de bedoeling dat men als laatste in leven blijft. Met meer dan 100 spelers tegelijk moeten gamers wapens, geld en andere voorwerpen verzamelen om zich tegen vijanden te bewapen. Dit jaar kan daarbij van een groot aantal voertuigen gebruik gemaakt worden.

Al Mazrah is het nieuwe strijdtoneel van de battle royale. Het betreft een groot fictief gebied in het Midden-Oosten waar grote, morderne steden, kleine(re) dorpen, industriële gebieden, havens en vliegvelden te vinden zijn. De oplettende gamer zal er ook enkele klassieke locaties treffen.

Call of Duty: Warzone 2 is volledig gratis te spelen en beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC. Men kan gebruik maken van cross-play en een battle pass aanschaffen. De game is volledig met Call of Duty: Modern Warfare 2 geïntegreerd.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.