Nieuws

Call of Duty: Warzone 2 Support A Team is live

Call of Duty: Warzone 2 Support A Team is live

Call of Duty: Warzone 2 Support A Team is gelanceerd. Dit evenement staat geheel in het teken van het wereldkampioenschap voetbal dat op dit moment in Qatar wordt gespeeld. Spelers krijgen de mogelijkheid om wedstrijden te voorspellen en daarmee in-game beloningen te verdienen.

Het wereldkampioenschap voetbal kan niemand ontgaan zijn. Iedereen heeft het erover en ook in Call of Duty vind je verwijzingen naar het grootschalige sportevenement. Support A Team gaat net een stapje verder en is vanaf dit moment actief in Call of Duty: Warzone 2 en Call of Duty: Modern Warfare 2.

Embedded content: https://twitter.com/InfinityWard/status/1595488723076096000

Call of Duty: Warzone 2 Support A Team

Support A Team is te vinden in het hoofdmenu van Call of Duty: Warzone 2 en Call of Duty: Modern Warfare 2, dit wordt Call of Duty HQ genoemd. Binnen het hoofdmenu tref je de kleine(re) evenementen die onder Modern Warfare FC vallen.

In het menu van Support A Team vind je twee secties, de regels en de plek om je stem uit te brengen. Het evenement duurt zes dagen en iedere dag krijgen spelers de kans om een wedstrijd op het wereldkampioenschap goed te voorspellen. Dit zijn de wedstrijden waarop gestemd kan worden:

  • Verenigde Staten - Engeland
  • Argentinië - Mexico
  • Spanje - Duitsland
  • Zuid Korea - Ghana
  • Tunesië - Frankrijk
  • Kameroen - Brazilië

Beloningen

Het juist voorspellen van een wedstrijd levert verschillende beloningen op. Dit zijn een calling card van het winnende land, een country war track en ervaringspunten (XP). Wie meerdere wedstrijden juist voorspelt, kan op aanvullende beloningen rekenen. Het gaat hier om blueprints.

Tot slot zijn naast Support A Team de wereldsterren Messi, Neymar en Pogba als bundels aan te schaffen. Spelers krijgen dan één van de voetballers als operator, naast enkele andere (cosmetische) in-game voorwerpen.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.