Nieuws

Unhinged game modus aan Call of Duty: Warzone 2 toegevoegd

Unhinged game modus aan Call of Duty: Warzone 2 toegevoegd

Bij de lancering van Call of Duty: Warzone 2 ontdekten gamers Unhinged, een nieuwe game modus met een nogal bijzondere functie. Binnen de speellijsten van deze game modus kunnen spelers hun tegenstanders uitnodigen om zich bij elkaar te voegen en zo samen een team te vormen.

Call of Duty: Warzone 2 werd op woensdag 16 november gelanceerd. De nieuwe battle royale van de franchise is volledig geïntegreerd met de multipayer en special ops van Call of Duty: Modern Warfare 2. De ontwikkelaars hebben zich voor het nieuwe spel aan de vertrouwde formule vastgehouden, maar ook nieuwe elementen, zoals Unhinged geïntroduceerd.

Unhinged in Call of Duty: Warzone 2

Unhinged is een nieuwe game modus in Call of Duty: Warzone 2 waarin maar liefst 150 spelers tegelijk in Al Mazrah om de eindoverwinning spelen. Dat op zichzelf is niet zo bijzonder. Ware het niet dat de assimilatie-functie deze game modus een interessante twist geeft.

Op de website van ontwikkelaar Infinity Ward valt in de eerste patch notes van de battle royale te lezen dat in Unhinged een squad een grootte maximaal zes spelers kan hebben. Dit kan wanneer tegenstanders zich tijdens een match bij elkaar voegen. Dit heet Assimilation.

Spelers kunnen zich middels het 'ping wheel' bij andere spelers voegen of deze uitnodigen. Dit werkt alleen wanneer men in de nabije omgeving is. Deze tegenstanders krijgen vervolgens een notifactie en de optie om het verzoek te accepteren. Deze functie is beperkt tot de Unhinged game modus.

Naast Assimilation heeft Infinity Ward andere functies geïntroduceerd om de interactie tussen spelers te vergroten. Zo stelt Proximity Chat spelers in staat om met elkaar te communiceren wanneer ze dichtbij elkaar lopen. Verder biedt Find a Party de mogelijkheid om gelijkgestemden te vinden.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.