Artikel

De Call of Duty: Warzone 2 update van 22 november

De Call of Duty: Warzone 2 update van 22 november

De ontwikkelaars proberen Call of Duty: Warzone 2 middels updates in balans te houden. Periodiek wordt de battle royale, maar ook Call of Duty: Modern Warfare 2 van aanpassingen voorzien. Wij zetten de belangrijkste op een rij, zodat jij weet hoe je favoriete first-person shooter ervoor staat.

Call of Duty: Warzone 2 en Call of Duty: Modern Warfare 2 zijn volledig met elkaar geïntegreerd. Beide games worden uitgegeven door Activision en ontwikkeld door Infinity Ward en Raven Software. Onderstaand vind je de meest recente Call of Duty: Warzone 2 updates.

Embedded content: https://twitter.com/InfinityWard/status/1595222205449003008

Call of Duty: Warzone 2 update: 22 november

De Call of Duty: Warzone 2 update van 22 november is de eerste grote update van de battle royale in Season 1. Infinity Ward heeft een aantal reguliere en gameplay-gerelateerde aanpassingen doorgevoerd. Verder is een groot aantal bugs verholpen en is er in de Multiplayer het nodige op de schop gegaan.

Updates Call of Duty: Warzone 2

Om te beginnen hebben de ontwikkelaars aanpassingen aan de Buy Station doorgevoerd. Zowel de Counter UAV als de Tactical Camera is niet meer beschikbaar voor aanschaf. Verder zijn de telefoons waarmee contracten worden geactiveerd vanaf 22 november beter zichtbaar.

Infinity Ward en Raven Software hebben ook de nodige bugs verholpen. De belangrijkste staan hieronder op een rij:

  • Spelers kunnen elkaar met proximity chat in sommige gevallen niet horen
  • Het activeren van een parachute zorgt soms voor een game-crash
  • In de Gulag uitgeschakelde spelers kunnen niet teruggekocht worden
  • 'After action report' wordt onjuist weergegeven

Daarnaast zijn aanpassingen aan armor piercing ammunition doorgevoerd. Deze kogels brengen nu minder schade aan tegenstanders met armor plates. Tevens is het volume van het geluid waarmee de jail braker in de Gulag wordt aangekondigd, verhoogd.

Updates Call of Duty: Modern Warfare 2

Vanaf 22 november zijn weapon camo's in Call of Duty: Modern Warfare 2 en de battle royale gemakkelijker op te zoeken. Spelers kunnen filteren op de camouflages die reeds vrijgespeeld zijn en hoeven daardoor niet meer door het gehele overzicht de navigeren.

Ook in de Multiplayer en Special Ops is een aantal bugs verholpen. De belangrijkste staan hieronder op een rij:

  • Spelers kunnen middels Overkill twee keer hetzelfde wapen dragen
  • Audio-problemen als gevolg van de introductie van het eerste seizoen
  • Verkeerd aantal battle pass tokens wordt weergegeven
  • CDL-instellingen ontbreken in private match
  • Progressie van wapens wordt in sommige gevallen niet goed bijgehouden

Content en meta in Call of Duty: Warzone 2

Call of Duty: Warzone 2 updates zorgen er niet alleen voor dat bugs verholpen worden en aanpassingen worden doorgevoerd. De ontwikkelaars voorzien de games ook dikwijls van nieuwe content en zorgen er middels aanpassingen aan wapens voor dat de meta verandert.

Al geruime tijd zijn binnen de franchise seizoenen actief. Een seizoen duurt doorgaans twee maanden. Bij aanvang van een seizoen maken de uitgever en ontwikkelaars de plannen voor de komende periode bekend. Deze plannen bestaan vaak uit nieuwe maps, wapens, game modi en andere (cosmetische) content.

Halverwege een seizoen vindt er een mid-season update plaats. Deze wordt aangeduid met de term 'reloaded' en bevat over het algemeen content dat bij aanvang van het seizoen is aangekondigd, maar niet direct toegevoegd. Dit wordt bij het eerste seizoen bijvoorbeeld: Season 1 Reloaded.

Tot slot zorgen updates niet zelden voor aanpassingen aan de meta. Deze term staat voor 'most effective tactics available' en duidt het strijdtuig binnen first-person shooters en andere games aan dat tot de beste opties behoort. Deze zogeheten meta hebben wij voor je opgesomd in de beste Call of Duty: Warzone 2 loadouts.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.