Artikel

De beste Call of Duty: Warzone 2 drop spots

De beste Call of Duty: Warzone 2 drop spots

Call of Duty: Warzone 2 is gearriveerd en het is daarom hoog tijd om de beste drop spots met je door te nemen. De plek waar jij in Al Mazrah landt, bepaalt immers voor een deel hoe de wedstrijd verloopt. Kies je voor een rustige start of ben je opzoek naar hectiek?

Vanaf 16 november zijn wereldwijd miljoenen gamers met de nieuwe battle royale begonnen. Call of Duty: Warzone 2 is volledig met Call of Duty: Modern Warfare 2 geïntegreerd. De vertrouwde formule uit de voorgaande iteratie keert terug, maar de ontwikkelaars hebben ook nieuwe elementen toegevoegd.

Één van de elementen is de map Al Mazrah. In dit fictieve gebied uit het Midden-Oosten vind je een grote, moderne stad, enkele kleine(re) dorpen, industriële gebieden, havens én een vliegveld. Maar, wat is nu eigenlijk de beste Call of Duty: Warzone 2 drop spot?

Strategische Warzone 2 drop spots

Met de juiste Call of Duty: Warzone 2 drop spots wordt het behalen van een overwinning net even makkelijker. Een strategische plek voorziet jou en je teamgenoten bij voorkeur van voldoende loot, bevindt zich aan de rand van de map én zorgt ervoor dat je met enkele tegenstanders in aanraking komt.

Sarrif Bay

Sarrif Bay ligt in het zuiden van Al Mazrah. Op deze locatie is voldoende loot te vinden. Het komt daarnaast dikwijls voor dat Sarrif Bay zich aan de rand van de cirkel bevindt. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk met de safe zone kan meebewegen.

Deze locatie kan ook behoorlijk druk zijn, mits het vliegtuig vanuit het zuiden vertrekt. Mocht dit het geval zijn, dan moet je jezelf afvragen of je klaar bent voor een hectische start of toch liever wat rustiger begint.

call-of-duty-warzone-2-sarrif-bay

Marshlands

Marshlands is een locatie die iets meer centraal ligt dan Sarrif Bay, onder de rook van Al Mazrah City. Op deze plek kan je veelal rustig je loot verzamelen en wachten op de spelers die vanuit de grote stad komen. Middels watervoertuigen kun je snel vanuit Marshlands naar andere delen van Al Mazrah varen.

call-of-duty-warzone-2-drop-spots-marshlands

Warzone 2 drop spots voor kills

Een tweetal Call of Duty: Warzone 2 drop spots is geschikt voor spelers die veel tegenstanders willen uitschakelen. Dit zijn plekken die centraal in Al Mazrah liggen of zo groot zijn dat eenieder er wil landen. We hebben het over Observatory en Al Mazrah City.

Observatory

Obervatory ligt centraal in Al Mazrah en bevindt zich op grote hoogte. Vanuit deze locatie kijk je letterlijk over het hele gebied heen. Doorgaans landt een groot aantal spelers op deze plek waar voldoende loot te vinden is. Daardoor is er aan interactie met andere spelers geen gebrek.

Verder is de klassieke multiplayer map Dome bij Observatory te vinden. Kennis van Dome kan je een voordeel geven ten opzichte van nieuwe spelers. Uitgevochten op deze locatie? Dan verplaats je jezelf gemakkelijk naar meer strategische locaties.

call-of-duty-warzone-2-drop-spots-observatory

Al Mazrah City

De meest populaire locatie in Al Mazrah is op dit moment Al Mazrah City. Aan loot is in deze grote, moderne stad geen gebrek en tegenstanders zul je er ook treffen. Op één van de grote flatgebouwen is daarnaast de klassieke multiplayer map Highrise te vinden.

Vanuit Al Mazrah City kun je meerdere kanten op. Deze stad bevindt zich doorgaans aan de rand van de cirkel, wat ervoor zorgt dat je strategisch kunt spelen nadat je de nodige tegenstanders hebt uitgeschakeld.

call-of-duty-warzone-2-drop-spots-al-mazrah-city

Warzone 2 drop spot voor cash

Cash speelt een grote rol in Call of Duty: Warzone 2. Bij buy stations kunnen immers wapens, killstreaks en andere bruikbare voorwerpen met in-game geld gekocht worden. In deze battle royale vind je geld op plekken waar je het normaliter ook zou vinden, in kassa's bijvoorbeeld.

Één van de locaties waar je gemakkelijk een grote hoeveelheid geld verzamelt, is Exterior Food Court. Op deze plek zijn verschillende winkels en restaurants te vinden. De kassa's zitten vol met geld dat je gemakkelijk kan bemachtigen. Vanuit deze plek beweeg je naar noorden om een buy station te vinden en je geld uit te geven aan je favoriete wapens en andere voorwerpen.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.