Nieuws

Call of Duty: Warzone Mobile bevat ook multiplayer

Call of Duty: Warzone Mobile bevat ook multiplayer

Call of Duty: Warzone Mobile bevat mogelijk ook een multiplayer. Dit wordt duidelijk uit beelden die op Twitter rondgaan. Tot op heden deed uitgever Activision alleen uitspraken over de inhoud van de battle royale, de modus waarop de focus binnen deze game ligt.

Op 15 september werd Call of Duty: Warzone Mobile officieel aangekondigd. Tijdens het showcase evenement NEXT maakten de uitgever en ontwikkelaars middels een trailer duidelijk wat men van de nieuwe game kan verwachten: de ultieme Warzone-ervaring, maar dan op iOS- en Android-apparaten.

Multiplayer in Call of Duty: Warzone Mobile

Bovenstaande beelden laten een minuut domination gameplay op de map Scrapyard zien. Opvallend is de interface, deze lijkt grotendeels op die in Call of Duty: Modern Warfare 2 en Call of Duty: Warzone 2. Dit bevestigt mogelijk de plannen die zijn uitgesproken om Call of Duty: Warzone Mobile met de multiplayer en battle royale op consoles en PC te integreren.

De battle royale van Call of Duty: Warzone Mobile laat spelers terugkeren naar Verdansk, de eerste map waarop de originele battle royale van de franchise werd gespeeld. In deze game strijden maar liefst 120 spelers spelers om de eindoverwinning.

Zoals gezegd, wil Activision naast de ervaring van een volwaardige battle royale ook volledige cross-progression introduceren. Dit betekent dat alle progressie die in de nieuwe mobiele game geboekt wordt, meegenomen kan worde naar de games op console en PC.

Hoewel het toevoegen van multiplayer aannemelijk lijkt, is het wachten op de offciële aankondiging van de uitgever. Verder laat de lancering nog even op zich wachten, maar iOS- en Android-gebruikers kunnen zich alvast aanmelden om zich te verzekeren van enkele in-game beloningen.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.