Artikel

Alles over Warzone Pacific Season 5 Reloaded

Alles over Warzone Pacific Season 5 Reloaded

Call of Duty: Warzone Pacific Season 5 Reloaded is de laatste grote update van het allerlaatste seizoen. Voordat gamers massaal de overstap maken naar Call of Duty: Warzone 2, kunnen fans van de franchise nog éénmaal genieten van nieuwe content op het eiland Caldera.

Seizoenen werken nog altijd hetzelfde in Call of Duty. Een seizoen duurt twee maanden en is actief binnen alle ondersteunde games van de franchise. Nieuwe wapens, operators, events en een battle pass worden ieder seizoen aan Warzone en de andere games toegevoegd. Daarnaast heeft ieder seizoen een mid-season update met extra toffe content.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=X5fQ3APBw64

Warzone Pacific Season 5 Reloaded release

Het is tijd voor Call of Duty: Warzone Season 5 Reloaded. De laatste grote update van dit laatste seizoen brengt nieuwe content naar de battle royale én Vanguard. Naar verluidt zijn de updates voor beide games op het zelfde moment te downloaden.

  • Vanguard Season 5 Reloaded: woensdag 28 september 18:00
  • Warzone Season 5 Reloaded: woensdag 28 september 18:00

De Warzone Pacific Season 5 roadmap

Wil je in één oogopslag zien wat Call of Duty: Warzone Pacific Season 5 Reloaded te bieden heeft? Dat kan met de roadmap. Overal waar de tekst 'in-season' bij staat, wordt met de mid-season update aan de battle royale van Vanguard toegevoegd. We lichten het één en ander toe.

Alle wapens, operators en bundels aan de rechterzijde van de roadmap zijn natuurlijk ook in de battle royale beschikbaar.

warzone-season-5-roadmap

Resurgence Supreme

Resurgence Supreme is vanaf 28 september onderdeel van de battle royale. Deze game modus wordt op Rebirth Island gespeeld en is gemaakt voor de competitieve spelers. Je speelt Resurgence Supreme solo of in duo's, trio's of quads.

Binnen deze game modus hebben spelers meer health en verspreid over de map liggen beter wapens, zoals de beste blueprints van de afgelopen jaren. Dit moet ervoor zorgen dat de factor geluk een minder grote rol gaat spelen.

Nieuwe wapens: BP50 en Lienna 57

De BP50 is een nieuwe assault rifle die aan Call of Duty: Vanguard en de battle royale wordt toegevoegd. Dit wapen heeft een hoge rate of fire en is daarmee uiterst effectief wanneer jij accuraat genoeg bent. Dit wapen moet middels een in-game uitdaging vrijgespeeld worden.

Ook nieuw binnen beide games is de Lienna 57. Deze light machine gun is vrij klein en voelt daardoor als een assault rifle aan. De Lienna 57 is bijzonder accuraat en je gebruikt het wapen daarom bij voorkeur op middellange afstanden.

warzone-pacific-season-5-reloaded-lienna-57

Seraph en Rorke

Raul Menendez uit Black Ops 2 en Khaled Al-Asad uit Modern Warfare keerden in de eerste weken van het laatste seizoen terug in Call of Duty: Warzone. Seraph uit Black Ops 3 en Gabriel Rorke uit Ghosts worden nu met de mid-season update als speelbare operators wederom aan de franchise toegevoegd.

Heroes versus Villains

Heroes versus Villains is een Warzone community event dat na de mid-season update doorgaat. Tijdens dit event verzamel je Hero of Villain tokens. Dit doe je door tegenstanders uit te schakelen of een supply box te openen.

Met deze tokens krijg je korting voor een Faction Bundle bij de buy stations. Wanneer je deze bundel koopt, krijg je nog éénmaal korting op een regulier item binnen een buy station. Het winnende team binnen dit community event krijgt onder andere een blueprint.

Een nieuwe map genaamd Fortress

In de laatste weken van Call of Duty: Vanguard kunnen fans zich met een nieuwe map vermaken. Fortress heeft als setting een mediterraans fort. De map leent zich uitstekend voor vuurgevechten op korte afstanden.

warzone-pacific-season-5-reloaded-map

Het Ranked Play seizoen continueert

Het Call of Duty Ranked Play seizoen gaat na 28 september gewoon door. Het is onduidelijk wat er na de komst van Call of Duty: Modern Warfare 2 met de competitieve modus gebeurt. Om het beste uit jezelf te halen in Ranked Play doe je er verstandig aan om met de beste Ranked Play loadouts te spelen.

Je speelt de competitieve game modus natuurlijk niet voor niets. Nieuwe blueprints, camouflages, emblems en andere cosmetische items zijn komende weken te verdienen wanneer je goed weet te presteren. In welke Skill Division eindig jij dit seizoen?

Warzone Pacific Season 5 Battle Pass

Het vijfde en laatste seizoen van Warzone Pacific en Call of Duty: Vanguard heeft natuurlijk ook een eigen battle pass. In deze seizoenspas zijn weer tal van beloningen te vinden, zoals operators, calling cards, emblems, blue prints en nog veel meer. Call of Duty is ook dit seizoen weer volledig geïntegreerd, wat betekent dat je alle progressie in Warzone meeneemt naar de Call of Duty Multiplayer en Call of Duty Zombies.

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt 28 oktober gelanceerd. De nieuwe battle royale Call of Duty: Warzone 2 volgt enkele weken later op 16 november en zal gratis te spelen zijn. Beide games worden volledig met elkaar geïntegreerd.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.